13. avg 2016 16:50
Danes doma goveja juha z zdrobovimi cmoki, polnjeni kaneloni v paradižnikovi omaki s sirom, zeljna solata z zeleno in domačimi paradižniki
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
13. avg 2016 16:50
Danes doma goveja juha z zdrobovimi cmoki, polnjeni kaneloni v paradižnikovi omaki s sirom, zeljna solata z zeleno in domačimi paradižniki
13. avg 2016 19:12
tudi pri nama pica z omako iz domačih paradižnikov in začimb
13. avg 2016 21:50
mamka
14. avg 2016 12:44
Danes: bedre, pečen , solata , breskve.
mopsika
14. avg 2016 13:03
Danes :juha , krompir, pohani piščanec, stročji fižil, krermšnita(od tamlade)
Milži
14. avg 2016 13:03
Tudi pri meni bedre, pečen krompir, kumare v solati in pred tem goveja juha z domačimi rezanci v solati ter buhtlji z nutello
Dober tek vsem
NutellomAnka
14. avg 2016 13:10
anka je napisal/a: |
.............in pred tem goveja juha z domačimi rezanci v solati......... |
Malček dvomim, da ste res jedli tole.
Danes pri nas:
juha iz svežega paradižnika z ribano kašo
na pol pire krompir
pečena šarenka
radič s krompirjem v solati
rimljanka
14. avg 2016 17:26
Danes zame postrv z žara, za moža pleskavica, oba pražen krompir, mešana solata, sin pa pizzo
14. avg 2016 20:14
rimljanka je napisal/a: | ||
|
Hihi
danes goveja juha z rezanci, svinjska pečenka, pečen krompir, mešana zelena solata, kremna rezina
14. avg 2016 21:44
Danes: njami bučke s sirom, puran po pariško, kumare s krompirjem v solati, pol sem pa tortico pekla, ki mi spet ni ratala , bom kar mal skupaj zmešala in bo jutri sladička iz kozarca
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Pohorska omleta