10. jul 2016 22:10
Ostanek file za filane paprike, popečen, poleg paradižnikova omaka, ki je tudi ostala, pire krompir, solata, kava in sladica.
NutellomAnka
10. jul 2016 22:10
Ostanek file za filane paprike, popečen, poleg paradižnikova omaka, ki je tudi ostala, pire krompir, solata, kava in sladica.
NutellomAnka
11. jul 2016 12:21
Danes; makaronflajš, domača kristalka, breskve.
mopsika
11. jul 2016 13:24
Danes sva sama in bom pripravila piščančje medaljončke, pomfri, rdečo peso, jaz pa bom šobsko solato in popečene bučke s sirom.
Pogrešam mojezlato.....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
11. jul 2016 15:30
danes domača pica, ampak šele pooozno popoldne/zvečer
tudi jaz pogrešam mojezlato, upam da uživa v novi službi.
11. jul 2016 17:32
Ponedeljek:
Porovo-piščančja rižota, mešana solata; sladoled s smetano.
Pozdravček!
11. jul 2016 18:56
Včeraj za večerjo sva imela eno finsko zadevo, ki ji tukaj pravijo "pyttipannu". Sicer beseda izhaja iz švedščine in pomeni prašičja ponev. V osnovi gre za zelo preprosto na koščke narezano in prepraženo zelenjavo (čebula in krompir sta obvezna, zraven pa po občutku... meni ustreza korenje) in "klobaso" (ki je za slovenske standarde prej hrenovka). Ponavadi se postreže z jajcem na oko, ampak še vedno sem brez jajc, torej........ :)
Zraven pa obvezno finski zemf, ki je tako dober, da že par mesecev zbiram naročila od bližnjih in daljnih poznanstev :D
Danes za kosilo/večerjo pa sem naredila nekoliko "chunky" omako s piščancem, papriko, modrim sirom itd. Za zraven sva jedla testenine.
Jutri bo spet eksperiment iz kuharske knjige in sicer iz ameriškega konca: teksaška enolončnica s pivom. Bo še zanimivo :)
the tina
12. jul 2016 12:50
Danes: polpete, paradiznikova solata, domač
breskve,
mopsika
12. jul 2016 12:50
Danes: na kitajski način pripravljen domač piščanec s šampinjoni in rezanci po azijsko in še kupljenimi rakovimi kleščami :)
Moro
12. jul 2016 14:52
Včeraj: tople kumare, za enega posebek .
Danes: pražen krompir, pečenice , solata.
Balenka
12. jul 2016 15:15
Danes goveja juha z rižem in govedina s čebulo v solati,zame pa zeljna solata s paradižnikom.Za sladico pa bodo domače jagode s sladoledom in smetano.
Jutri pa bo polnjena paprika -že domača s pire krompirjem z domačega vrta.
mojih6Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom