6. maj 2016 14:53
Pojma nimam, danes mi kuha ne gre in ne gre od rok ...
Katarinči
6. maj 2016 14:53
Pojma nimam, danes mi kuha ne gre in ne gre od rok ...
Katarinči
6. maj 2016 15:06
Katarinči, kriv je mlaj Vremenski vpliv bo obremenilen, občutljivi ljudje bodo imeli z vremenom povezane težave, saj bo minilo, še vedno je.
mopsika
6. maj 2016 20:52
No, nekaj sem le spravila skupaj ...
Danes: špageti carbonara z dimljenimi piščančjimi prsmi, rdeča in zelena kristalka, za večerni posladek pa totalno jabolčno-pehtranov zavitek (notri še sir mascarpone, mladi kajmak, jajca, limonin sok in lupinica, sladkor, zlate rozine, pšenični zdrob ... mešanica, da se ti ) . Upam, da bo užiten ...
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 06. 2016 20:53
6. maj 2016 21:30
Pravkar načeli zavitek iiiiin ... odličen je!
Katarinči
7. maj 2016 12:16
Danes: golaz, široki rezanci na drobtinah, kristalka, motovilec,rdeč radič,domača solata
marmorni kolač
mopsika
7. maj 2016 13:12
Nedelja:
Meso in zelenjava v kislo-sladki omaka iz voka, ajdova kaša na poru in slanini, zelena solata:
Pozdravček!
7. maj 2016 15:39
Danes zame kalamari, za moja dva golaž, kruhov cmok in polžki, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
7. maj 2016 19:40
Danes: mesna goveja juha z zakuho, leskovački čevapčiči s kajmakom, pečen z rožmarinom v pečici, popečena govedina iz juhe, popečena in surova mlada čebula, ajvar in pinjur (oboje domače), rdeča in zelena kristalka, za posladek pa sladoled in ostanek " zavitka" od včeraj.
Katarinči
7. maj 2016 21:00
Sobotna spomladanska klasika: žar. Vratovina, perutničke, čevapi. Zelena solata, pečena rdeča paprika, čebula v kisli smetani in bučnem olju, plus tanko narezana čebula, kijo dam na dno posode, v katero zagam pečeno meso. In ko meso spusti malce soka in ga čebula vpije ... no ja, če je tega premalo, zna biti pri mizi skorajda pretep ...
mamamia
7. maj 2016 23:31
Zgleda, da je dan za golaž, pri nama je bil danes in bo tudi jutri, zraven obakrat kruhovi cmoki in zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)