26. apr 2016 16:09
Danes telečji trakci v čebulni omaki, zelenjavni riž s šparglji, korenčkom in češnjevim paradižnikom, solata paradižnikova - lušt
Jutri pa na v bundah
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
26. apr 2016 16:09
Danes telečji trakci v čebulni omaki, zelenjavni riž s šparglji, korenčkom in češnjevim paradižnikom, solata paradižnikova - lušt
Jutri pa na v bundah
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
26. apr 2016 17:38
včeraj na hitro, topli sendviči in krompirjeva solata
danes polnjene bučke in kumarična solata
26. apr 2016 17:59
Danes: korenčkova juha z zdrobom, jajčna omleta s šparglji, zelena solata in jagode s smetano.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
26. apr 2016 18:07
Mmmmm, babka, odlično je videti
Katarinči
26. apr 2016 18:37
Danes: dušeno sladko zelje s slanino , njoki, svinjski zrezki
breskva
26. apr 2016 19:51
Babka, hvala za idejo, imam še šparglje in jutri bo praznični zajtrk kot na tvoji slikci. Noro lepe slikce delaš!
naor
27. apr 2016 10:35
Danes: govejajuha z gresovimi knedeljčki, prazen , pečenka
kristalka, rdeč radič, motovilec, šampanjec,
sadno-jagode,,breskve- za sinov rojstni dan.
mopsika
27. apr 2016 11:10
Danes za kosilo dušeno sladko zelje, slan krompir in pečeni kremenatli. Mimogrede Mopsika, a vi rečete, da je krompir prazen, če ga samo skuhaš v osoljeni vodi? Mogoče si že pojasnila, a sem spregledala.
Čakajoč na hudo zimo, vas vse lepo pozdravljam in želim dober tek.
naor
27. apr 2016 13:33
Sem za danes načrtovala čist drugačno kosilo, pa se je pozno ponoči vse okrog obrnilo....
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
27. apr 2016 16:26
Naor, je renstan, oz. prazen, mi ne dela strešica za z. Olupljen, narezan, na ocvirkih in čebuli pretenstan, verjetno si mislila prazen-kot prazen, da je brez vsega, v resnici pa je restan
mopsikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Evitine Jakobove pokrovače