7. dec 2013 21:04
Juha, pečena orada, ohrovt s krompirjem, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
7. dec 2013 21:04
Juha, pečena orada, ohrovt s krompirjem, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
7. dec 2013 21:33
Danes pri meni: muškatne hobotnice na krompirju:
ežoj
8. dec 2013 10:42
beva je napisal/a: |
Miška, kako narediš te ajdove testenine? Tole tvoje kosilo zgleda 1A jaz bi tudi, hvala! |
beva še zna tipkat
Natančnih mer ne vem, od oka bi rekla 80% ajdov in 20% pšenične moke sem zgnetla s toplo vodo in potem razsvaljkala (prva minuta in pol) testo do željene debeline.
Ti kar pridi, vedno je še za enega
Danes bo....buo
lp
mzm
8. dec 2013 10:49
Ta vikend na kosilu: včeraj, jota iz repe, danes se kuha juha ter kozličkov golaž
majaos
8. dec 2013 11:42
V petek sva jedla zunaj, včeraj in danes pa mesno-zelenjavna omaka in testenine, zeljna solata.
8. dec 2013 11:52
Danes bo: krompirjeva juha, gratinirani puranji zrezki, pire krompir, okisan brokoli in za posladek Gogina alpska torta
La_Rosa
8. dec 2013 12:07
La_Rosa je napisal/a: |
Danes bo: krompirjeva juha, gratinirani puranji zrezki, pire krompir, okisan brokoli in za posladek Gogina alpska torta
|
8. dec 2013 12:19
Hej MBrando, ti si še med nami? Veš, da sem te že pogrešala, sem se že spraševala, če smo se ti slučajno s čim zamerili? Danes:goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, dušeno svinjsko meso, kokosovo pecivo-ala moj sin.
Jutri:kisla repa, pražen fižol na ocvirkah, kašnice,....
kvačkarica
8. dec 2013 12:36
La_Rosa je napisal/a: |
|
8. dec 2013 14:00
Danes: Kurja juha s palačinkami, pečen svinjski vrat, krompirjevi ocvrtki, zelenjavna priloga, kumarična solata in .
Lepo adventno nedeljo!
irenakr
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Svaljki v curry omaki z ohrovtom