25. nov 2013 14:32
Haha, takle pribor bi tud meni prav koristil. Dieta tudi. A če spremljaš tele strani, ves čas misliš samo na to, kaj boš kuhal, pekel. Nič ne bo.
naor
25. nov 2013 14:32
Haha, takle pribor bi tud meni prav koristil. Dieta tudi. A če spremljaš tele strani, ves čas misliš samo na to, kaj boš kuhal, pekel. Nič ne bo.
naor
25. nov 2013 14:36
Tudi jaz bi tale bištek, ampak počakajmo da mine še december :)
Danes pri naš široki rezanci z mesno omako ter velika skleda maminega radiča
testeninca
25. nov 2013 15:00
Včeraj smo imeli praznovanje, ampak sem pozabila slikat. Na mizi je bila goveja juha, gobova juha, pečen krompir, telečja rebra, svinjska krača, pečen piščanec, dušena zelenjava, grška solata, zelena mešana solata, tiramisu, čokoladna torta z mandlji brez moke in čokoladna torta iz slaščičarne (to je edino, kar sem slikala).
Danes ostanki mesa od včeraj in juha iz cvetače in brokolija, ki sem ju najprej spekla v pečici z čebulo in česnom.
Pa še torta:
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 25.nov 2013 19:01
25. nov 2013 15:01
Vćeraj je bila goveja juha, pečen krompir s korenčkom, sv. zrezki v omaki in domač radič,
danes pa piščančji ajmoht z ajdovimi žganci.
tanjaj
25. nov 2013 15:43
Danes je na mizi: postni ričet in palačinke z skutnim nadevom.
Lp
tonsk
25. nov 2013 16:10
Včeraj štefani pečenka, skutni štruklji malo drugače, z dodatkom zdroba v nadevu, odlični in mešana solata.
Danes pa ostanki, še malo kremne juhice z rižem, malo koruznih žgancev in za sladico kakijeva krema.
Lp
ursiii
25. nov 2013 16:22
Fižolova juha z vodnimi vlivanci, palačinke z nadevom po želji, pa malo potice je še ostalo.
lp
cervus
25. nov 2013 16:29
Danes goveja juha z različnimi dodatki po želji ( fritati, zlate kroglice)
lazanja, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
25. nov 2013 17:48
Goveja juha, pečena rebra, pregrešna melancana, cvetača v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
25. nov 2013 18:26
Danes:
................ polenta z mlekom, krompir z jogurtom........... kam bo vse to pripeljalo, taka dieta bi ugonobila tudi kakšnega starčka, študent v najboljših letih bo čist shiral!!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci