24. nov 2013 13:47
Vsem iskrena hvala.
naor
24. nov 2013 13:47
Vsem iskrena hvala.
naor
24. nov 2013 14:13
Nedelja:
Juhica (goveji rep) z domačimi rezanci; ajdova kaša z jurčki, vratovina s suhimi slivami; motovilec in rukola:
Pozdravček!
24. nov 2013 15:07
Danes, juhica,pečena svinjina,tenstan krompir,(hren)mešana solata(motovilec,radič, rukula) štrudl.
Milži
24. nov 2013 16:13
juha z rezanci, testenina, šalša, frigan ohrovt, bakalar
majaos
24. nov 2013 16:22
Naor:
Danes pri meni:
ja, ja, zdravilo je s geografskim poreklom!
ežoj
24. nov 2013 16:40
naor,
Danes enako kot včeraj, včeraj enako kot predvčerajšnjim, z malim dodatkom proti švohosti , "krneki" božanskega okusa
lp
mzm
24. nov 2013 17:05
Goveja juha z rezanci, restan krompir, meso iz juhe, solata, zdele pa še metina . Se mi je okrog voglov valjalo še nekaj mete, za čaj jo imam že dovolj, torej je romala v potico.
lp
P.s. Torej, člouk bi se zgrizel - rada delam metino potico, še rajši jo jem. Si domišljam, da naredim kar dobro, edino kar je, prevečkrat odstopi skorja. Še nisem pogruntala, kaj je vzrok temu. Ampak danes, ko sem jo kar takole z levo roko zmetala vkup, ni nobene luknje v njej, nobene skorje, ki samotna tvori most nad breznom. Pa sem jo delala proti vsem pravilom - malo časa vzhajala, nadev mrzel, direkt iz hladilnika.......
.
cervus
24. nov 2013 17:24
Danes malo po mehiško: domače polnozrnate tortilje, nadev iz rdeče in zelene paprike, piščančjih koščkov, jajčevca in koruze, malo nacho sira in solata.
Ninja24
24. nov 2013 18:11
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, zelenjavna rižota, zrezki v naravni omaki, mešana solata, rdeča pesa
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
24. nov 2013 19:11
Naor ,
Danes: polnjena piščančja prsa, rizi bizi, solata, jabolčni zavitek iz polnozrnate moke,
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Mandljeva juha ajoblanco