16. nov 2013 14:23
Sobota:
Pražena jetrca, sirov štrukelj, mešan radič
Pozdravček!
16. nov 2013 14:23
Sobota:
Pražena jetrca, sirov štrukelj, mešan radič
Pozdravček!
16. nov 2013 15:52
Piščanec v pečici njamiii...
testeninca
16. nov 2013 16:00
Danes hrana iz kitajske restavracije.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
16. nov 2013 17:47
Včeraj:
losos, maslen krompir, potresen s peteršiljem, in rukola v solati.
Danes:
fižolova juha s koščki prekajenega mesa, govedina s stročjim fižolom in pire krompir.
Astrica
16. nov 2013 18:25
pravkar spekla jogurtove miške - ker pa sem ostala brez jogurta, sem nadomestila s smetano za kuhanje. Bilo je pregosto, zato stisnila sok pol pomaranče, dodala rumov sladkor= odlične
majaos
16. nov 2013 19:45
Živjo vsem po dolgem času :).
Ponedeljek: goveja juha, piščanec, pečen v pečici, kruhova štruca, zelena solata
Torek: pečenice, kislo zelje, ajdovi žganci
Sreda: piščančji file, mariniran v sojini omaki, pečen krompir v pečici, nato zabeljen s peteršiljevo omako in ohrovt s šunko in sirom
Četrtek: Špageti s haše omako, mešana zelena solata
Petek: Piščančji paprikaš, široki rezanci
Danes/Sobota: Piščančji file (mariniran v gorčici, sojini omaki in barbecue omaki), mlinci, omakca (voda, v kateri sem poparila ohrovt + piščančja juha), ohrovtova solata s krompirjem
za jutri pa še ne vem...
16. nov 2013 19:47
Danes: koromačeva omaka, njoki, svinjski zrezk, solata
breskva
16. nov 2013 23:25
Ohrovt s krompirjem in piščančji file v smetanovi omaki s česnom :)
čoki
17. nov 2013 8:19
@ ežoj - danes se je tvoj krožnik " Pasulj po Binetovo " znašel celo v Slovenskih novicah:
Na spletu je pravi hit postala fotografija jedi, ki jo je avtor poimenoval Pasulj po Binetovo. Na velik krožnik razporejenih nekaj fižolčkov in košček mesa so izzvali številne šaljive komentarje. " To je pravi fussion okusov, kasneje pa še eksplozija plinov, " je zapisal nekdo. " Se strinjam. Se prav čuti neka zgodba, " mu je odgovoril somišljenik.
To piše in tudi slika je. Zdaj pojdi pa v boj za avtorske pravice.
Danes pa nič ne bom kuhala. Greva po meso ene mlade kravice tja pod Kamniške planine, ki se je celo sezono pasla visoko v hribih
babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Slana pita (Salty pie)