13. nov 2013 19:11
Danes: mož enako kot včeraj, jaz dušeno zelenjavo na maslu z vlivanci in pohan sir, grozdje
babka1951
13. nov 2013 19:11
Danes: mož enako kot včeraj, jaz dušeno zelenjavo na maslu z vlivanci in pohan sir, grozdje
babka1951
13. nov 2013 19:22
Danes: zelenjavna rižota, solata, jagodni puding
breskva
13. nov 2013 20:30
Pri nas pa polpete pa krompirjeva solata. Bom jutri kaj slikala
JJ
13. nov 2013 21:49
Juha, file osliča, krompirjeva solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
14. nov 2013 6:44
Nedelja:
KrFavica odpadla...ja tako je to, če gospodič sam živi in si vedno nekaj novega scumpra
- 1x fiiina mesna polpeta (kandelaber); ostanek od sobotnega obiska SPAR Restavracije. zeeelo dobra!
- Mešanica pz polžkov in pirinih širokih rezancev
- mešana NJAAAAAAMIIIIII saljat
Ponedeljek:
Nema KrFavice, ali ima nešto drugog:
- Puraaaaaaanji trakci fino marinirani v VSEM in SVAŠTA
- Natanko zgornji trakci nato dodani v ponev z ogromno zelenjave, iz tega nastala
- RIŽOTA ala MbRando
- solata po planu....sveže zelje iz tržnice je samo dodala na smrečico (JOoooooooj, še samo malo, SAMO MALO, pa že nabavim in krasim. KOMAAAAAJ ČAKAM---> off topic )
Torek:
ZAMUDNIIIIIK. C c c a vseeno ;
MARTINOVA POJEDINA ampak z nežnejšo varianto oz. bedra v čebulno grahovi omakici. (Takooooo fino sem jo prej popekel, mariniral, nato pa pokuhal, da je meso kar samo odstopalo!!! Da DOL PADEŠ)
MAMA JANA (moja druga maman) RDEČE ZELJE pa za vse prste in okončine telesa polizat. Tako dobre pa že leta nisem užival!!!
Sreda:
Preprosto in na easy. Včasih je manj več!
- Jajčna omleta z nasekljano zelenjavo, pršutom, poprano suho in sv.vratekom
- Popečena BELA polenta
- velika šalca PEKOČEGA AJVARA + malo manj gorčice
- košček domačega od MOJE DRAGE SOSEDE narejenega sušija.
- Solata po programu...zelja ni manjkalo!
Četrtek:
Danes vabi VELIKI PRIJATELJ na kosilo ven.
Ali bo MEHIŠKO (še nikoli jedel chilli concarne v MEH.restavraciji. Izjemno se mi lušta) ali pa na Postrv in pečeno zelenjavo!!!
Petek:
- Pečen rižek in kurja tačka; pečeno v pečici (iz baze)
- Pečena rdeča pesa
- Soljat po programu
Rahla sprememba. Ahhh kako je fajn biti veliki otrok in si premisliti vsakih 5 sekund
Po programu bo jutri, danes pa sem po luštih igral + za večerjo se mi že cel dan nekaj lušta, tako da sem mesek izpustil in bom raje zvečer basice,sirček,maslac in en proteinski puding
- KusZelenjavnaRižota (gobice, korenje, paprika, grah, čebula, por...) + pol male puranje hrenovčke
- Cvetačno-Sirov medaljon ala HOFER/Aldi.( Res niso slabi, tile vegi zrezki. Mi je danes soseda prinesla, da si enega naredim, češ da probam kako dobro imajo v Hoferju. Ona je kar dosti tega stestirala in ve kaj JA in/ali NE, ker je celotna njena VELIKA družina (nekje okoli 16. jih je ) vegi in tako se gospa spoznajo + še neizmerno jo cenim in spoštujem. Za tu in tam, takšni popečeni zrezki prav sedejo, čeprav VEM da moram tudi meseka jest, pa predvsem na količini delat, a danes sem res užival v tem. Hrska, okus je super, B je tudi nekaj pa itak bom zvečer dobil manjkajoče zadeve, hihi. Sploh če obožujete CVETAČO in SIR so NJAM. Aja, pa še s sezamom so potreseni. DOBROOOO. Pa glede na nutrtition value sploh niso slabi.)
- Eden mi je čisto zadostoval. Lepo hrska, poleg pa pekoč ajvar in gorčica
- Podušena cvetača z maslom
- solatka as usual
Jutri:
Dalje po današnjem programu.... + pričetek praznične peke. Testiranje. Muaaa
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
14. nov 2013 10:11
Polnjene parpike
lp, tatjana
14. nov 2013 13:22
Zadnje čase se malo crkljamo in ne kuhamo. Včeraj smo bili na Okusih Radolce, danes pa peljeva otroke v Binetu v gostilno na Gburger - take so bile rojstnodnevne želje
ANJA
14. nov 2013 13:32
Danes:
" segediner ", namesto zelja repa.
ežoj
14. nov 2013 13:52
Danes sta na kosilo prišla tudi najina srednješolca, sem komaj zadosti skuhala :
puranji pariški, frišnu zelje ( pri nas rečemo "mešta iz zela" ) do konca pojedli angelske solze in sladoled
babka1951
14. nov 2013 14:14
Četrtek:
Kus-kus, lisičke in jurčki v omaki,
popečen piščančji file,
radič
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Rižek z lososom