15. okt 2013 19:23
Danes: zelenjavna juha z ješprenom, čokoladne palačinke nadevane s hruškami in smetano
breskva
15. okt 2013 19:23
Danes: zelenjavna juha z ješprenom, čokoladne palačinke nadevane s hruškami in smetano
breskva
15. okt 2013 19:53
O, breskva! Kje si pa aparat pustila?
Danes: kunec, rjav riž, špinača,
radič in amerikana
lp
mzm
15. okt 2013 20:03
Včeraj pohane marele, pire in zelje v solati,
danes pa goveja juha, tenstan krompir, korenček iz juhe in goveji zrezki na čebulici.
Lp
ursiii
16. okt 2013 9:57
Pri nas bo: korenčkovo/grahova juha z debelo ribano kašo, dimljen tofu z malo omake, pečen krompir, paradižnik in paprika v solati. Pa kokosovi piškoti, ki sem jih ravnokar spekla (če jih bo kaj ostalo do kosila).
Se bojim, da se bo Ežoj povabil na kosilo, ker, kolikor vem, zelo obožuje tofu. Saj bi ga povabila, pa imam samo en zavitek. Bi bilo premalo za takega tofuljubca.
pirnica
16. okt 2013 11:00
Svinjski vrat, riž, solata. In ker je še dovolj časa juha. Danes je ideja od Pirnice. Korenčkova z zdrobovimi knedlčki. Brez graha. Mislim, da bo to zame glavni del kosila. Hvala za idejo!
naor
16. okt 2013 12:17
SREDA:
Ajdova kaša na praženi slanini,
pohani jurček,
pečeno pišč. bedro;
rdeče zelje v solati:
Pozdravček!
16. okt 2013 14:10
Danes: kremna špinača, pire krompir, solata in piščančji zrezki po dunajsko.
Lp
tonsk
16. okt 2013 16:11
Ežoj, ti si pa res faca
Dragička, očitno imate gobane velikane, da jih že pohate! Jaz tako velike samo marele najdem.
Mi danes mesna in paradižnikova omaka, testenine, zame namesto testenin polenta, zeljna solata z zeleno in črna redkev v solati.
Pa še kostanj- malo sem ga preveč zapekla...
Pogrešam Babko
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
16. okt 2013 16:54
Slike niso po vrstnem redu, ker me niso ubogale, ko sem jih nalagala :))))
Včeraj: kurja juha, pica in radič ter motovilec v solati.
Danes: zelenjavna juha z ajdovo kašo ter jabolčni štrudelj.
lp
irenakr
16. okt 2013 17:29
Pri meni danes kostna juha in kostni mozeg:
............... a, da bi jaz ukradel kosilo hedonistevem cucku? Ma neeeeeeeeeeeee, od kod vam to, pa ne vem, če on sploh ima cucka.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom