Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

matejaoz  

član od: 1.6.2010

sporočila: 329

15. okt 2013 10:31

Včeraj: sarma, krompir

Danes: zelenjavna juha, testenine z gobicami, solata

Jutri: goveja juha, zrezki v gobovi omaki, kuskus, solata

Četrtek: juha, sardelice, krompirjeva solata

matejaoz

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

15. okt 2013 11:57

Včeraj sojini špageti z mesno omako, danes pa pečen piščanec, riž in solata.

ANJA

zoyaa  

član od: 1.8.2011

sporočila: 88

15. okt 2013 13:37

Zelje in špehovka...mmmmmmmmm :)

zoyaa*

tonsk  

član od: 16.1.2012

sporočila: 144

15. okt 2013 14:21

Fuži z gobami (danes z šampinjoni), solata, potem pa v vrtec po vnučke, da bomo skupaj spražili carski praženec zraven pa jagodni kompot.

tonsk

tisa55  

član od: 1.11.2012

sporočila: 75

15. okt 2013 15:13

Včeraj: golaž s stročjim fižolom (boranija), polenta in blitva v solati

Danes: goveja juha (za tistega, ki jo hoče) in ajdovi skutni štruklji s porom v omaki

Jutri: ričet

tisa55

Sporočilo je spremenil(a) tisa55 dne 15.okt 2013 15:15

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8899

15. okt 2013 15:59

TOREK:         

Pečen sv. zrezek,

popečen korenček z bučko,

kus-kus, domači ajvar;

solata - rdeče zelje:

Pozdravček!

pirnica  

član od: 21.3.2011

sporočila: 689

15. okt 2013 16:12

Pizza

pirnica

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

15. okt 2013 17:44

Včeraj zjutraj, grem mal občudovat promet pri semaforju v naši vasi, ko se vstavi avto zravn mene in ena kulinaričarka me vpraša če bi kaj grozdja s geografskim poreklom ( štajerska ). Od serprajza sploh ne vem če sem kaj povedal, niti če sem se agredecimiento kaj, bil sem pa muy feliz. Zravn so bile tudi fige s geografskim poreklom.

V ponedeljk za kosilo je bilo še nekaj kosov ribe od nedelje. Danes grem mim hedonista ( on je doma v sosednjem večjem mestu, nedaleč od naše vasi  ), ko vidim, da je ravno pripravil kosilo za muco. Mal počakam ( da gre ) in ukradem muci kosilo:

muca se bo že znajdla, meni pa taka hrana zelo tekne ( pa verjetn bo še en čas, glede na mnenje  zdravnice o stanju mojega želodca ).

No, glede zdravnice mi je to bilo zanimivo ( še bolj bi mi bilo zanimivo, ko to ne bi meni delali ): porinejo mi v želodec en šlauf, zdravnica eno učko zapre, s drugo kuka u un šlauf in baje vidi vse kako in kaj v želodcu. No, to zadnje ravno nisem videl, sem namreč ves čas mižal, vendar je žih tako, kako pa če drugače bit.

Ampak, poglejte boljše sliko: kakšn fjužn okusov ( bi rekel en ), pa tudi fjužn barv ( bi dodal jaz ), da o prezentaciji niti ne govorimo.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 15.okt 2013 17:46

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

15. okt 2013 17:47

Danes pomfri s pišč. medaljoni, solata (zelena, rdeča pesa, korenček)

Včeraj reciklaža nedeljske mineštre (dodano preveč riža in je nastala rižota).

Ninka, odličen kuharski blog, privlačni, enostavni meniji 

majaos

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

15. okt 2013 17:50

ežoj je napisal/a:

Včeraj zjutraj, grem mal občudovat promet pri semaforju v naši vasi, ko se vstavi avto zravn mene in ena kulinaričarka me vpraša če bi kaj grozdja s geografskim poreklom ( štajerska ). Od serprajza sploh ne vem če sem kaj povedal, niti če sem se agredecimiento kaj, bil sem pa muy feliz. Zravn so bile tudi fige s geografskim poreklom.

V ponedeljk za kosilo je bilo še nekaj kosov ribe od nedelje. Danes grem mim hedonista ( on je doma v sosednjem večjem mestu, nedaleč od naše vasi  ), ko vidim, da je ravno pripravil kosilo za muco. Mal počakam ( da gre ) in ukradem muci kosilo:

muca se bo že znajdla, meni pa taka hrana zelo tekne ( pa verjetn bo še en čas, glede na mnenje  zdravnice o stanju mojega želodca ).

No, glede zdravnice mi je to bilo zanimivo ( še bolj bi mi bilo zanimivo, ko to ne bi meni delali ): porinejo mi v želodec en šlauf, zdravnica eno učko zapre, s drugo kuka u un šlauf in baje vidi vse kako in kaj v želodcu. No, to zadnje ravno nisem videl, sem namreč ves čas mižal, vendar je žih tako, kako pa če drugače bit.

Ampak, poglejte boljše sliko: kakšn fjužn okusov ( bi rekel en ), pa tudi fjužn barv ( bi dodal jaz ), da o prezentaciji niti ne govorimo.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 15.okt 2013 17:46

uboga muca

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti