15. okt 2013 10:31
Včeraj: sarma, krompir
Danes: zelenjavna juha, testenine z gobicami, solata
Jutri: goveja juha, zrezki v gobovi omaki, kuskus, solata
Četrtek: juha, sardelice, krompirjeva solata
matejaoz
15. okt 2013 10:31
Včeraj: sarma, krompir
Danes: zelenjavna juha, testenine z gobicami, solata
Jutri: goveja juha, zrezki v gobovi omaki, kuskus, solata
Četrtek: juha, sardelice, krompirjeva solata
matejaoz
15. okt 2013 11:57
Včeraj sojini špageti z mesno omako, danes pa pečen piščanec, riž in solata.
ANJA
15. okt 2013 13:37
Zelje in špehovka...mmmmmmmmm :)
zoyaa*
15. okt 2013 14:21
Fuži z gobami (danes z šampinjoni), solata, potem pa v vrtec po vnučke, da bomo skupaj spražili carski praženec zraven pa jagodni kompot.
tonsk
15. okt 2013 15:13
Včeraj: golaž s stročjim fižolom (boranija), polenta in blitva v solati
Danes: goveja juha (za tistega, ki jo hoče) in ajdovi skutni štruklji s porom v omaki
Jutri: ričet
tisa55
15. okt 2013 15:59
TOREK:
Pečen sv. zrezek,
popečen korenček z bučko,
kus-kus, domači ajvar;
solata - rdeče zelje:
Pozdravček!
15. okt 2013 16:12
Pizza
pirnica
15. okt 2013 17:44
Včeraj zjutraj, grem mal občudovat promet pri semaforju v naši vasi, ko se vstavi avto zravn mene in ena kulinaričarka me vpraša če bi kaj grozdja s geografskim poreklom ( štajerska ). Od serprajza sploh ne vem če sem kaj povedal, niti če sem se agredecimiento kaj, bil sem pa muy feliz. Zravn so bile tudi fige s geografskim poreklom.
V ponedeljk za kosilo je bilo še nekaj kosov ribe od nedelje. Danes grem mim hedonista ( on je doma v sosednjem večjem mestu, nedaleč od naše vasi ), ko vidim, da je ravno pripravil kosilo za muco. Mal počakam ( da gre ) in ukradem muci kosilo:
muca se bo že znajdla, meni pa taka hrana zelo tekne ( pa verjetn bo še en čas, glede na mnenje zdravnice o stanju mojega želodca ).
No, glede zdravnice mi je to bilo zanimivo ( še bolj bi mi bilo zanimivo, ko to ne bi meni delali ): porinejo mi v želodec en šlauf, zdravnica eno učko zapre, s drugo kuka u un šlauf in baje vidi vse kako in kaj v želodcu. No, to zadnje ravno nisem videl, sem namreč ves čas mižal, vendar je žih tako, kako pa če drugače bit.
Ampak, poglejte boljše sliko: kakšn fjužn okusov ( bi rekel en ), pa tudi fjužn barv ( bi dodal jaz ), da o prezentaciji niti ne govorimo.
ežoj
15. okt 2013 17:47
Danes pomfri s pišč. medaljoni, solata (zelena, rdeča pesa, korenček)
Včeraj reciklaža nedeljske mineštre (dodano preveč riža in je nastala rižota).
Ninka, odličen kuharski blog, privlačni, enostavni meniji
majaos
15. okt 2013 17:50
ežoj je napisal/a: |
Včeraj zjutraj, grem mal občudovat promet pri semaforju v naši vasi, ko se vstavi avto zravn mene in ena kulinaričarka me vpraša če bi kaj grozdja s geografskim poreklom ( štajerska ). Od serprajza sploh ne vem če sem kaj povedal, niti če sem se agredecimiento kaj, bil sem pa muy feliz. Zravn so bile tudi fige s geografskim poreklom. V ponedeljk za kosilo je bilo še nekaj kosov ribe od nedelje. Danes grem mim hedonista ( on je doma v sosednjem večjem mestu, nedaleč od naše vasi ), ko vidim, da je ravno pripravil kosilo za muco. Mal počakam ( da gre ) in ukradem muci kosilo: muca se bo že znajdla, meni pa taka hrana zelo tekne ( pa verjetn bo še en čas, glede na mnenje zdravnice o stanju mojega želodca ). No, glede zdravnice mi je to bilo zanimivo ( še bolj bi mi bilo zanimivo, ko to ne bi meni delali ): porinejo mi v želodec en šlauf, zdravnica eno učko zapre, s drugo kuka u un šlauf in baje vidi vse kako in kaj v želodcu. No, to zadnje ravno nisem videl, sem namreč ves čas mižal, vendar je žih tako, kako pa če drugače bit. Ampak, poglejte boljše sliko: kakšn fjužn okusov ( bi rekel en ), pa tudi fjužn barv ( bi dodal jaz ), da o prezentaciji niti ne govorimo.
|
uboga muca
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Polnjene paprike