14. okt 2013 11:37
pirnica je napisal/a: |
Ali so to mogoče klašuni? Lep pozdrav!
Tole je pa za popoldne:
|
pirnica je napisal/a: |
Ali so to mogoče klašuni? Lep pozdrav!
Tole je pa za popoldne:
|
V petek sem uspela slikat samo jabolčno pito, v soboto pa repo, ko se je še kuhala.
Včeraj pa goveja juha z rezanci, moji domači skutni štruklji posuti z drobnjakom, pečeni telečji in piščančji zrezki in jurčkova omaka, motovilec s fižolom.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
14. okt 2013 12:40
Danes je mož dobil pasulj ( ena porcija zaloge) s kranjsko klobaso, kruh, papriko, paradižnik.
Mi trije pa smo imeli puranje trakce v omaki in preostanek včerajšnjih štrukljev in domačo balkonsko berivko z motovilcem in fižolom.
Za posladek pa piškoti.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
14. okt 2013 12:44
PONEDELJEK:
Rižota (bučke, por, korenček, piščančje perutničke, parmezan)
motovilec:
Pozdravček!
14. okt 2013 13:37
Včeraj piknik pri žlahti.
Danes: piščančji želodčki v omaki, pire krompir in solata.
tonsk
14. okt 2013 16:44
Alenka Š: Ker ne vem, kaj so klašuni, ne vem, če so moji piškoti to. Naredila sem krhko testo, nadevala s kokosovim/čokoladnim nadevom, naredila kroglice, spekla, povaljala v sladkorju. Meni je bilo zelo dobro.
Včeraj je bilo pri nas: cvetačna juha, omaka iz sataraša, zdrobovi cmoki, dušene bučke, pa jabolčna pita z dodatkom lešnikov. Mi je Naor dala idejo. Pa še pečen kostanj, proti večeru.
Danes: krompirjevi žganci, prisiljeno zelje, malo včerajšne pite.
pirnica
14. okt 2013 17:13
Špageti z drobtinami in paradižnikom, popečen puranji zrezek in zelje v solati.
tanjaj
14. okt 2013 19:45
Pri nas pa:
v soboto: ričet s klobaso,
včeraj: goveja juha z zdrobovimi žličniki, puranji zrezki v gobovi omaki, pražen krompir/riž in mešana zelena solata, za sladico pa jabolčna pita;
danes: za nekatere ostanki od včeraj, za druge pa domači slivovi cmoki in hruškov kompot.
(Mož mi je odtujil fotoaparat )
JJ
14. okt 2013 19:49
Danes: goveja juha, "spaghetti all'Amatriciana"
okisana cikorija in refošk
lp
mzm
15. okt 2013 8:12
Včeraj sva jedla juho, pečenega odojka, ajdovo kašo s šalotko in solato. Danes pa sva se z otrokom povabila k moji mami na kosilo. Zagotovo bo nekaj dobrega.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Veganske palačinke