11. okt 2013 11:10
pečena reberca in krompir z dodatkom jurčkov
lp, tatjana
11. okt 2013 11:10
pečena reberca in krompir z dodatkom jurčkov
lp, tatjana
11. okt 2013 13:01
PETEK:
Kisla repa, ajdovi žganci,
klobasa, suha krača:
Pozdravček!
11. okt 2013 13:16
Danes se je spet tašča javila, da skuha še za naju s sinčkom. Jedli pa svo mesno juho s cmoki. Za sladico pa je pripravila še slivove cmoke.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
11. okt 2013 13:22
O, dragička je že kisla repa na tržnici?
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
11. okt 2013 13:23
Bolonjska omaka, špageti in mešana solata.
Lp
tonsk
11. okt 2013 19:12
Danes kosilo na hitro: špinačna juha iz skrinje, z dodanimi rezanci, omleta s pršutkom, kruh
večerja: topla solata in
majaos
11. okt 2013 19:21
Danes: vroča zelenjavna mineštra
in mrzla pečenka, olive, paradižnik, paprika, kruh in refošk
lp
mzm
11. okt 2013 19:30
Rizi bizi in pečene perutke, zelena solata z zeljem. Za širšo familijo sedaj še palačinke.
tanjaj
11. okt 2013 20:39
Danes mogel po opravikih, vsepovsod, do gorenjske ( Podnart, Kamna Gorica ), nazajgrede se ustavim v prestonici, bolj točno, pri prestoničnem ribniku, kakšna izbira, ne moreš verjamet, krapa pa le niso imeli ( mene je predvsem krap zanimal ). Imeli so pa zverino:
in:
A bi kdo vedel, kaj je to za ena zverina? Meni se ni ljubilo veliko spraševat, da me ne pošinejo, da sem iz province. No, kakorkoli, zverina je na hladnem do nedelje, ko bo za kosilo. Za danes kar moli:
jutri se ne bom nič oglasil, grem na izlet v karpate, za kosilo bo ( verjetn ) ričet ( zadnjič ko sem bil pred enimi tridesetimi leti je bil, ne vem če so kaj spreminjali ), v nedeljo torej riba iz prestoničnega ribnika.
ežoj
11. okt 2013 21:27
Najprej afngunc krompir, zdaj kaviar...
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Milijonska juha