9. okt 2013 16:24
Danes: popečena ajdova kaša z zelenjavo, sv. kotleti, mešana solata, za posladek sladoled
babka1951
9. okt 2013 16:24
Danes: popečena ajdova kaša z zelenjavo, sv. kotleti, mešana solata, za posladek sladoled
babka1951
9. okt 2013 16:38
naor, , za skrb (sem prebrskala zamujena sporočila te teme, buhnedej da mi kaj uide )
Danes in včeraj: enako kot predvčerajšnjim
lp
mzm
9. okt 2013 17:10
Vrtejbenka, jaz pa sem že mislila, pa kako so danes notri rezanci, če jih včeraj ni bilo hahaaa, neverjetno slična juhica :))))
Pri nas danes pečen svinjski vrat, leča in zelena paprika v solati ter marmeladne blazinice (malo že treniram, ker bodo naenkrat prazniki tukaj).
lp
irenakr
9. okt 2013 18:40
majaos je napisal/a: |
ja, danes je bila mineštra, ki sem jo kuhala včeraj: osnova - kranjska klobasa;), koruza, grah, krompir, paradajz, čebula, česen, petršilj, malo ajdovih žgancev Za jutri (kreirala) naslednji jedilnik: sladko zelje na omako, pire, hrenovke
|
Iz kreiranega jedilnika mojim kuharjem ni bilo nič. Pripravili so pire, zeljnato solato in ..... polhe
majaos
9. okt 2013 19:09
mi danes imeli sataraš , kruh in palačinke z marmelado.
lučica
9. okt 2013 19:23
Torek: pohan piščanec, riž z zelenjavo, zelena solata s kitajskim zeljem in koruzo
Sreda: svinjski zrezki s porom in kuhano kolerabo, kitajsko zelje s koruzo
breskva
9. okt 2013 21:16
Porova juha, popečen piščančji zrezek, pregrešna melancana, zeljna solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
9. okt 2013 23:22
Kakšne dobrote na slikcah ... sploh tortilje se mi prikazujejo že kake 3 tedne. Nazadje je sestrin fant naredil fantastične, bi morala spet mal se nekaj zmenit :)
Sicer pa:
nedelja (na obisku mami in očim): riž, lososov file, drobnjakova kremna omaka, skleda zelene solate s pinjolami in bučnim oljem.
ponedeljek: ena mineštra z lečo, sojinimi kosmiči, korenčkom, krompirjem, amarantom ipd., zraven klobasa, potem pa še jogurtovo pecivo s češnjami (meni je super, če jih je ful, možu pa, če jih je manj ...).
torek: golaž s polento, radičeva solata
danes: ostanek ponedeljkove mineštre, za moža še ostanek klobase, nato še pomfri in skleda motovilca (mnjam).
10. okt 2013 12:03
Pri nas danes: gosta gobova juha, ravioli z šunko in sirom, ter pire krompir.
lučica
10. okt 2013 12:13
ČETRTEK:
Zelenjavna juhica, filana paprika (iz skrinje):
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Polnjene paprike