3. okt 2013 22:46
danes tudi kot vrt kaže.Špinača,pire,polpeti.
In če bo čaš bom naredila pito,jabolčno.Jaz se je ne morem naveličati,sploh, ko je sadje sveže obrano je super.
lp
tulipanka
3. okt 2013 22:46
danes tudi kot vrt kaže.Špinača,pire,polpeti.
In če bo čaš bom naredila pito,jabolčno.Jaz se je ne morem naveličati,sploh, ko je sadje sveže obrano je super.
lp
tulipanka
3. okt 2013 22:52
In še fotka današnjega kosila
babka1951
4. okt 2013 9:42
polnjene parpike, pire krompir, jabolčni zavitek
lp, tatjana
4. okt 2013 12:21
Babka, kje si pa dobila repo? Mene hči že en teden prosi, da ji skuham repo, pa je prejšnji teden na tržnici v btc še ni bilo. Ne vem pa kako je stanje na glavni tržnici?
Danes kokošje - goveja juha,svedrčki z piščančjo omako, zeljna solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
4. okt 2013 13:05
PETEK:
Filana paprika, pire krompir:
Pozdravček!
4. okt 2013 13:20
Fižolova juha, za mojega z dodatkom klobase.
tanjaj
4. okt 2013 14:46
Danes:
postavijo tale krožnik pred Bineta ( ne vem če ga poznate, to je en moj znanec iz modrega kordona ), in on reče: prezentacija super, kaj pa zgodba. In dobi odgovor: pride lačen študent v gostilno ( seveda s namenom, da bi se najedel ), gleda jedilnik in vidi: riba, pire krompir, krema od šampinjonov, cvetača, brstični ohrovt......... ah, to bo super, pa še najedel se bom. Ko dobi tale krožnik, vpraša natakarja: kaj, a ti misliš, da bo en lačen študent od tega sit?
( Bine pa v jok )
ežoj
4. okt 2013 14:57
Ma smo se hecali, tist je bil krožnik za kakšno punčko ( ne prav lačno ) iz nižjih razredov osnovne šole. Danes pri meni:
sedaj tuhtam, kako naredit primerno prezentacijo za krožnik pasulja.
ežoj
4. okt 2013 14:58
Danes goveja juhca, meso in korenček iz juhce pa tenstan krompir.
Lp
ursiii
4. okt 2013 15:11
Ha-ha-ha..., Ežoj, ti si faca
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
French toast s sadjem