5. sep 2013 10:12
Včeraj je mož za kosilo pripravil paprikaš in kruhove cmoke, jaz pa za večerjo peresnike s špinačo in sirom.
Danes kuha mami
Smo že v šolskem ritmu
ANJA
5. sep 2013 10:12
Včeraj je mož za kosilo pripravil paprikaš in kruhove cmoke, jaz pa za večerjo peresnike s špinačo in sirom.
Danes kuha mami
Smo že v šolskem ritmu
ANJA
5. sep 2013 11:15
goveja juha, sirovi štruklji
lp, tatjana
5. sep 2013 12:24
Ker je moj danes bil že navsezgodaj tako zelo lačen, kaj drugega, kot goveja juha, za kosilo ne bo in močno upam, da mi je tole uspelo
babka1951
5. sep 2013 12:24
Včeraj so bili ostanki golaža in solata,
danes pa zelenjavna juhca, riž in pišč. zrezki v omaki in zelena solata.
tanjaj
5. sep 2013 13:21
Trixi je napisal/a: |
Torej tudi brez tehtnice sem uspela v peki. S takšnim pogledom na morje dobiš veliko inspiracije. Pa še morski zmaj, ki je tako aktualen v družbi lokalnih rib....
Moram pa priznati, da je zelo zelo okusen.
|
iiiiii to pa vem kje je! Premuda, ne? :D Pa ne vem če nismo blo dve leti nazaj sosedi! :D Super kruhec, btw! ;)
Matejčika
5. sep 2013 13:23
Mož je spandlal (razkoščičil) zajca (kunca) ..iz kosti skuhal zajčjo osnovo,s katero je zalival zelenjavno rižoto..meso pa spekel...pri mizi smo bili vsi brez besed.Pandlanje celega zajca vzeme kar nekaj časa..je pa dobra domača fizioterapija po poškodbi zapestja...in prve fige so že obrodili..medene so.
Vrtejbenka
5. sep 2013 14:58
Danes špageti z bolonjsko omako in redič.
Lp
ursiii
5. sep 2013 15:23
Danes:
nekaj mi se zaluštalo po ajvarju ( kot bi rekla ena moja prjateljica ). Končno dobil tudi kvatetno vino v kartonski buteljki.
ežoj
5. sep 2013 15:38
Pa nikakor, da ti tega ajvarja zmanjka...
jade
5. sep 2013 17:17
Juha, ribje palčke, pražen krompir, pražene gobice, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo