1. sep 2013 20:02
Včeraj šnjuri v pečici in krompir (prav tako v pečici), solata.
Danes rdeče paprike polnjene s krompirjem in malo kajmaka za okus, paradižnikova solata, močnejša polovica pa še jogurtovo bombo za posladek.
Ninja24
1. sep 2013 20:02
Včeraj šnjuri v pečici in krompir (prav tako v pečici), solata.
Danes rdeče paprike polnjene s krompirjem in malo kajmaka za okus, paradižnikova solata, močnejša polovica pa še jogurtovo bombo za posladek.
Ninja24
1. sep 2013 20:08
Jaz sem pogrešala obe, Babko in Ninjo. No, končno spet za štedilnikom!
naor
1. sep 2013 20:26
Juha, stefani pečenka, pire krompir, glaziran baby korenček, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
1. sep 2013 21:50
naor je napisal/a: |
Ja, žal jih je letos Bog malo štrafal (sicer ne vem, zakaj), bo kar žalostna trgatev v okolici Krškega. Pa običajno ga kaj dosti ne ostane od preteklega leta. Bo res H2O morala biti dobra, mogoče prijatelji priskočijo na pomoč.
naor |
Kaj pa vem, naor...tole okol Boga je vse nekam čudno, veš. Ker potem bi pri nas samo 1/3 sklestilo na moj račun, na račun tašče bi pa kvečjem še kaj gor obesilo , tolkrat se gre pomenit z njim.
Za kosilo pa sva imela restan krompir, piščančji file z jurčki v omaki, endivija + zelje, vino, pivo.
Ognjič
2. sep 2013 7:31
Jaz tolažim moje sosede, da bo zato drugo leto obilnejša letina. Potrpljenje je božja mast, a kdor se z njo maže...
naor
2. sep 2013 10:53
Babka1951, dobrodošla spet nazaj
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
2. sep 2013 13:04
Danes bo na jedilniku zelenjavna juhca, pečen krompir in pič. file pečen in paradižnikova solata
tanjaj
2. sep 2013 13:57
Nedelja:
Visok obisk in prihod osebnega šoferja malega pirata ( v obliki njegove uber fancy, super duper mame oz. meni siiila drage tetke )
- Brancini na DALMATINSKI NAČIN (1/2 brancina vsak dobil...). TETKAAAAAA, takoj glavo nazaj. Nic stran rezat. Da se ve, da ni file :D
- Podušena zelenjava, katera se je zraven ribe tinstala
- zelena soljatka z domačega vrta
- vsak deci +/- rujnega iz Makedonije
Domač muc je (seveda je tale muc MBrando) popapcal vse glave in tako zagrenil dan pravemu mucu, ter se mu za dolgo časa vsedel v del srca kjer prevladuje sovraštvo
Danes:
- skutini žličniki
- grahovo-pasja radost-čebulna omaka
- drobtinice na maslu za posip čez žličnike
- mešana stročji-paradižnik-grah-kumarična soljatka. NJAAAAM
2. sep 2013 14:14
Johanna je napisal/a: | ||
Vidim, da si ga vendarle vzela s sabo...
|
hahaha Johanna, tale pa ni moj, je mal pri sosedi sposojen, moj je čist umirjen takrat, ko sem jaz zraven
babka1951
2. sep 2013 14:19
@ naor in Trixi, nazaj, se mi še čisto nič ne ljubi
Danes: krompir, špinača in ribje palčke
babka1951
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Tajski rdeči curry