6. jan 2022 13:10
Četrtek:
Jota s klobaso
Pozdravček!
6. jan 2022 13:10
Četrtek:
Jota s klobaso
Pozdravček!
6. jan 2022 18:29
Goveji zrezki v omaki z jurčki, riž, mešana solata:
Johana - tudi midve z mojo sva danes naredile orek turo in prišle čist premražene domov - ampak je blo treba, so bili čist preveč ležerni praznki
6. jan 2022 20:12
Danes goveja juha z rezanci, hrenovka, losos, krompirjeva solata, ostanek ene porcije kosila od včeraj. Za sladico kompot.
6. jan 2022 23:57
Ossi je napisal/a: |
Goveji zrezki v omaki z jurčki, riž, mešana solata: Johana - tudi midve z mojo sva danes naredile orek turo in prišle čist premražene domov - ampak je blo treba, so bili čist preveč ležerni praznki Ossi
|
7. jan 2022 11:37
Danes: ričet iz zaloge
domač
7. jan 2022 13:27
Petek:
Basmati riž s šampinjoni in grahom, kozice na česnu, frigani kalamari; endivija in radič s krompirjem
Pozdravček!
7. jan 2022 16:46
Danes domače pizze
8. jan 2022 13:34
Danes: kisla repa
krvavice
pire
iz zaloge-iz skrinje, nektarine
8. jan 2022 14:20
Sobota:
Povabljena sva bila na kosilo... kokošja juhica; sarma, pire krompir, hladno meso odojčka; baklava; vino (joj, kar tri kozarca sem popila)... sedaj moram it v ležeči položaj
Pozdravček!
8. jan 2022 15:09
Vikend je in takrat je kosilo bolj razkošno.
Zelenjavna juha(bučke, korenje, brstični ohrovt), brancin iz pečice, kuhan krompir, mešana solata, narezano sadje, kava
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Jernejev zelenjavni curry