11. feb 2022 13:06
Petek:
Zeljnata enolončnica; krhki flancati
Pozdravček!
11. feb 2022 13:06
Petek:
Zeljnata enolončnica; krhki flancati
Pozdravček!
11. feb 2022 16:48
Špinačna lazanja, zelena solata z zeljem:
11. feb 2022 18:21
Uh, kako sem jezna. Novembra 2019 smo kupili novo pečico Gorenje s pirolizo. In sedaj javlja F008 - se kar sama vklopi, pa vsi gumbi izklopljeni. Prav noro. Kaj, če nas ne bi bilo doma ??? .. Torej sedaj izkopljena iz elektrike...in nič ne bomo pekli ( od 5-10 dni servis) Se je še komu pripetilo?
Danes goveja juha z rezanci, pariški zrezek, pomfri, solata z različnimi stročnicami
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11. feb 2022 18:38
12. feb 2022 13:20
Sobota:
Piščančja juhica ( taca) z domačimi rezanci; rižoto z morskimi sadeži in friganimi kalamari; večbarvni radič s krompirjem
Pozdravček!
12. feb 2022 14:42
Dušen kuskus s šalotko, pire z limeto, zelenjava z droptinicami in neposrečeno pečen kovač(bil je zmrznjen s takim slojem leda, da, kljub sušenju s papirnatmi brsačami nisem spravila dovolj vode iz njega, zato se ni naredila lepa skorica):
Trixi - jaz imam tudi Gorenje pečico, a obratno izkušnjo - moja se pa sama od sebe izklaplja(+ostalih 100 težav)...vse aparate imam Gorenje že v drugo, a po moje zadnjikrat - ni več kvaliteta, kot nekoč.
12. feb 2022 16:02
Bomo še malo na juhici v teh mrzlih dneh, ko nas vse nekaj praska po grlu in ni covid...
Torej danes goveja juha z rezanci, domača paradižnikova omaka s špageti, solata
Ossi,
zamznjene fileje jaz dobro odtalim, dame na brisačke. In potem na vroče oljčno olje par min na vsaki strani.
12. feb 2022 19:46
Danes, smo šli na Brezje po blagoslov za varno vožnjo, ker je sin zamenjal
oče pa je častil kosilo v gorenjski gostilni:
polnjeni lignji s šunko , sirom in tatarsko omako
kroketi
solata s paradižnikom in fižolom
moški del-palačinke s in
zame pa panakota z gozdnimi sadeži
radler
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 12. feb 2022 19:49
12. feb 2022 19:48
Ossi je napisal/a: |
Dušen kuskus s šalotko, pire z limeto, zelenjava z droptinicami in neposrečeno pečen kovač(bil je zmrznjen s takim slojem leda, da, kljub sušenju s papirnatmi brsačami nisem spravila dovolj vode iz njega, zato se ni naredila lepa skorica): Trixi - jaz imam tudi Gorenje pečico, a obratno izkušnjo - moja se pa sama od sebe izklaplja(+ostalih 100 težav)...vse aparate imam Gorenje že v drugo, a po moje zadnjikrat - ni več kvaliteta, kot nekoč. Ossi
|
jaz jo imam tudi novo, že nekaj mesecev , še zapakirano, mi je stara pečica zopet začela delati, s tem, da moram do konca zavrteti gumb, da se vklopi, sedaj me je postalo pa kar strah, kako bo z novo pečico, tudi Gorenje
13. feb 2022 13:21
Nedelja:
Piščančja juhica (od včeraj); ščipanci, šimbas, pomarančna omakica; zelena solata; bučnica
Pozdravček!
13. feb 2022 13:59
Danes: kostna juha
z domačimi rezanci
čufti v paradižnikovi omaki
pire
mešanica solat in motovilec s fižolom
klementine
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Veseli tiramisu