![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
17. sep 2004 10:26
Četrtek: dolenjske kepice, pire krompir, zelena solata Petek: zeljno-krompirjeva juha, makaroni v drobtinah, sahar torta (ostanek zadnje zabave, iz zmrzovalnika) LP, Stanka
17. sep 2004 10:26
Četrtek: dolenjske kepice, pire krompir, zelena solata Petek: zeljno-krompirjeva juha, makaroni v drobtinah, sahar torta (ostanek zadnje zabave, iz zmrzovalnika) LP, Stanka
17. sep 2004 12:31
Četrtek: zelenjavna juha, solata, krompir v kosih, pečeni malancani Petek: mesno-krompirjeva musaka, solata Sobota: marelični cmoki, porova juha, kompot
17. sep 2004 19:14
Danes: generalova jed + solata. Zvitku sem dodala še dušen por Lumpica
17. sep 2004 19:21
Danes: zelenjavna juha s hrovkami, slivovi cmoki Jutri: žar-malo čevapčičev, perutničke in piščančji zrezki, škampi in lignji; za posladek pa pet različnih okusov doma narejenega sladoleda in torta za sinov r.d.
18. sep 2004 17:25
Hej! Da, da, da, da... nije me bilo jedno vrijeme i očito je da ste znale s kojim razlogom. Naime, 08.09.2004. postala sam mama male Dore. Polako se navikavam na nju i na život s malim djetetom. Za sada mi se ne čini nešto "preteško" imati dijete i obveze oko njega. Još uvijek se oporavljam od poroda i odmaram što je više moguće budući da mi je prvi porod. Ali, na kulinariku nisam zaboravila i eto, javila sam vam se čim sam mogla. Za sada ja ne kuham, već sam prepustila sve svome suprugu koji se izvrsno snašao u tome. Naravno, moja pomoć i koji savijet uvijek su dobro došli... Jučer: špinat i kuhane hrenovke (tata je imao pune ruke posla s nabavom) Danas: pečena teletina s krumpirima, zelena salata, a uz kavicu su bili kolači raznih vrsta kojih je čak i previše (ali za sada ih mora biti u kući jer, eto, takva je prilika) Svima lijep pozdrav i "tipkamo" se, naravno, i sutra! Lidija...
18. sep 2004 17:53
Toooo, Lidija!!!!! Č E S T I T A M!!!!
18. sep 2004 18:49
Iskrene čestitke, Lidija! Nam je blilo kar hitro jasno, zakaj te že nekaj časa ni. Uživaj v pozornosti soproga in drugih, predvsem pa s svojo hčerkico. Danes: golaž in polenta, solata Jutri: tradicionalno kosilo pri moževih tetah - juha z rezanci, meso, krompir, dušena zelenjava, solata, orehovi štruklji (kvašeni, kuhani na sopari) in potica.
18. sep 2004 19:52
Lidija, tudi jaz ti čestitam in želim veliko sreče in veselja v svoji novi, razširjeni družini!
18. sep 2004 20:17
Vso srečo Lidiji in njeni družini,veliko zdravja. Upam da mislite na to ,da bi mala Dora dobila še kakšnega bratca ali sestrico.
18. sep 2004 20:44
Čestitke Lidiji in mali Dori!!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Sladki rogljiči
Kitajski rezanci s piščancem