31. maj 2023 7:58
Včeraj je kuhal moj starejši sin (pavza med učenjem za izpite) - razkoščičena bedra z zelišči, pečen krompir s papriko in bučkami, paradižnik z rukolo. Zelo je bilo okusno:
In prva pošiljka 🍒🍒🍒🍒🍒
31. maj 2023 7:58
Včeraj je kuhal moj starejši sin (pavza med učenjem za izpite) - razkoščičena bedra z zelišči, pečen krompir s papriko in bučkami, paradižnik z rukolo. Zelo je bilo okusno:
In prva pošiljka 🍒🍒🍒🍒🍒
31. maj 2023 14:22
Ossi je napisal/a: |
Včeraj je kuhal moj starejši sin (pavza med učenjem za izpite) - razkoščičena bedra z zelišči, pečen krompir s papriko in bučkami, paradižnik z rukolo. Zelo je bilo okusno: In prva pošiljka 🍒🍒🍒🍒🍒 Ossi
|
bravooo sin, vsaka čast
31. maj 2023 14:24
Danes: kuskus z dušenim paradižnikom, rdečo papriko,
pečene peruti
mešanica mladega radiča s
jagode
31. maj 2023 15:30
Sreda:
Vampi tržaško; zelena solata
Pozdravček!
31. maj 2023 17:22
Ossi, najprej pohvala tvojemu sinu za izvrstno pripravljen krožnik, bogat z zelenjavo!
V ponedeljek goveja juha z rezanci, špageti z bolognese omako, zame losos, domača solata
31. maj 2023 17:25
Včeraj segedin in telečji trakci v omaki iz zaloge, priloge kruh in istrski fuži.
31. maj 2023 17:28
Danes pasulj z rebri in kranjsko klobaso. Zraven domača mlada bela čebula in kruh. Recept "Henri"kulinarika.
31. maj 2023 18:29
Hvala, sem res ponosna
Danes pa špargljeva juha, špageti carbonara, zelena solata in te rdeče lepotice 🍒
1. jun 2023 12:09
Danes: zelenjavni kuskus iz zaloge
pečeni puranji zrezki v česnovi omaki
prva mešanica solat in verjetno tudi zadnja
jagode
ker mi je naredil na gredi že dvi veliki krtini in verjetno bo tudi nadaljeval , upam, da ne bo šel tudi na sosednjo gredo, kjer imam mešanico radičev , s solato pa očitno res nimam sreče, ko sem jo lani poflancala, je izginila v zemljo
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 1. jun 2023 22:05
1. jun 2023 15:39
Danes domača pizza
Johana - tudi pri nas krt na obisku, vsak dan nekaj novega razrije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem