7. avg 2024 15:39
Danes je sin s prijateljico v Ljubljani in bosta šla nekam pojest ...pizza, Mc Donalds ??? , midva sva šla dopoldne na Rašico in brzinsko kosilo- jaz solato s tuno, mož hrenovko s fižolovo solato, kruh.
7. avg 2024 15:39
Danes je sin s prijateljico v Ljubljani in bosta šla nekam pojest ...pizza, Mc Donalds ??? , midva sva šla dopoldne na Rašico in brzinsko kosilo- jaz solato s tuno, mož hrenovko s fižolovo solato, kruh.
8. avg 2024 13:10
Četrtek:
Špageti v omaki - slanina, česen, pesto genoveze; mešana solata
Pozdravček!
8. avg 2024 18:13
Mi smo se danes vsi potepalii. Sin s prijateljem po Ljubljani in sta šla tam nekaj pojest. Midva sva šla na Pokljuko. Plan je bil preko Soriške planine v meni ljubo restavracijo, ki pa je bila čisto slučajno danes zaprta. Kosilo v bližini Bohinjske Bistrice- jaz postrv, pražen krompir, solato, mož dunajski zrezek, pomfrit, mešano solato. Slikati sem pozabila.
Gužva nepopisna - sredi tedna!
9. avg 2024 13:11
Petek:
Enolončnica, zapečene palačinke
Pozdravček!
10. avg 2024 13:28
Sobota:
Cordon blue; pečen krompir, posut z grana padano in smetano; zeljnata solata (malček preveč slana); lubenica (zame), ostali grozdje in nektarine
Pozdravček!
10. avg 2024 14:15
Preživeli smo zelo žalosten teden, tragična nesreča v najbližjem sorodstvu
Nudili smo jim pomoč in podporo do bridkega slovesa Kuhala sem mesno-zelenjavne enolončnice in obare. Včeraj sva šla po enem tednu na njivo in sem nabrala veliko stročjega fižola, zato danes:
zabeljen stročji fižol s
paradižnikova solata
slive, nektarine,
Sinu jedilnik prilagajam, pa tudi skuham posebej, zato njegovega jedilnika ne bom pisala.
11. avg 2024 13:13
Nedelja:
Rižoto in pečeno piščančje; zelena solata s paradižnikom in papriko
Pozdravček!
11. avg 2024 13:26
Danes: juha
domači brojler z ribano kašo
pečen
pečeni kotlet
stročji fižol v solati
nektarine, sladoled,
11. avg 2024 15:21
Sobota, obara iz divjačine,malinovi muffini z orehi, kava
Nedelja: kurja juha z rezanci, svinjski paprikaš, njoki, mešana solata iz vrta, kava
Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 11. avg 2024 22:58
12. avg 2024 13:00
Danes: boranja z mesom
, rdeča sveža paprika
domač
nektarine, breskve,
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)