![](/userdata/avatar/88Y4FXCZ0WFP5Z0RTI1Z.jpg)
18. nov 2003 14:43
Končno je bila čičerika na meniju.![](/forum/icon_smile_njam.gif)
![](/forum/icon_smile_mmm.gif)
18. nov 2003 14:43
Končno je bila čičerika na meniju.neznan uporabnik
18. nov 2003 15:54
Kako je bila pripravljena čičerika?
18. nov 2003 21:54
Puranji zrezki v omaki, ter predhodno pripravljena leča v solati. Njam! LP Plemka
18. nov 2003 22:04
Cvetačna juha, sirov štrudel, jabolčna čežana. LP cervus
19. nov 2003 13:43
Danas bude kiselo zelje s grahom i suhim rebarcima, a za prilog krumpirove valjuške. LP, Lidija...
19. nov 2003 14:59
Včeraj: Barilline školjkice z dimljenim lososom v smetanovi omaki in pisana solata (zelen in rdeč radič) z olivnim oljem in z veliko česna. Danes na žalost ne bo časa za kuhanje. Sendviči... Vesna
19. nov 2003 20:01
Krpice z zeljem, sesekljani zrezki. lp cervus
19. nov 2003 20:53
Springflower, ali mi lahko prosim napišeš recept za dimljenega lososa v smetanovi omaki?! dva tedna nazaj sem poskusila testenine s takšno omakco v pizzeriji tunel in so mi bile ful všeč, tako da lepo prosim za recept..... LP Zala
20. nov 2003 11:13
Z veseljem, takole gre - 1dl tekočega jogurta in 1dl kisle smetane malo povreš na majhnem ognju, dodaš 2 nasekljana stroka česna, malo svežega peteršilja, še malo povreš dodaš koščke dimljenega lososa (tamali vakum paket) in še malo povreš. Midva testenine potem kar streseva v omako, vse skupaj zmešava in čez naribava parmezan. Tole je za dve osebi, recept pa je iz Miline posebne izdaje "Ljetne testenine" Včeraj sva zvečer kljub vsemu na hitro ocvrla v naprej pripravljene kanelone in zraven pojedla rdečo peso. Danes imava telečja jetrca, pražen krompir in radič.
20. nov 2003 13:22
Danes: telečji paprikaš, polnozrnati špageti z okusom po baziliki in česnu (kupila v soboto v italiji) in rdeča pesa... Jutri:zelenjavna juhca, ajdovi štruklji z jogurtovo omako...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Bananin puding z vanilijevimi rogljički