16. apr 2022 13:45
Danes: musaka
mešana solata, motovilec s fižolom
domača
16. apr 2022 13:45
Danes: musaka
mešana solata, motovilec s fižolom
domača
17. apr 2022 11:35
Včeraj pečena piščančja prsa, sv.kotlet, pražen krompir, berivka
Danes pozen velikonočni zajtrk. Za kosilo bo goveja juha in testenine z zelenjavo.
17. apr 2022 17:11
Danes pozno kosilo - goveja juha z rezanci, špageti z zelenjavno omako, zelena solata in rdeča pesa.
17. apr 2022 17:30
Danes, pozen velikonočni "zajtrk"
Kosilo- kostna juha z ribano kašo
domača
pomaranče
18. apr 2022 14:01
Danes: juha z domačimi rezanci
meso iz juhe-domačega bikca
pečen
mešanica solat, motovilec s pirhi
domača
18. apr 2022 16:33
Sobota:goveja juha z rezanci, pečen krompir, solata... Popoldne ob 18h naval na blagoslovljene jedi
Nedelja:goveja juha z knedli, govedina, špinača, pire krompir, solata, kava, piškoti
Ponedeljek: zelenjavna kremna juha, slana pita z nadevom iz bučk in šunke, jajčni preliv, solata, kava, piškoti
18. apr 2022 18:37
Danes smo imeli obiske in pekla sem pizze. Za posladek piškoti in orehova potica.
18. apr 2022 19:35
Ponedeljek!
Današnje druženje
Pozdravček!
18. apr 2022 23:05
Sobota: dopoldanski pohod na bližnji hrib , nato pa v restavraciji rebrca z bbq omako, krompirček, jagodna pavlova in za posladek.
Nedelja: velikonočni zajtrk , hren, pirhi.... kosilo pri mojih.sadna in .
Ponedeljek: čevapčiči, pekoče klobasice, perutničke na žaru. Pečen , zelena solata, paradižnik, omaka iz kisle smetane in čemaža. In seveda še.
19. apr 2022 11:53
Danes: ostanki juhe z gresovimi knedeljčki
pečen kare
tenstan
mešanica solat, motovilec s pirhi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko