16. okt 2008 14:12
četrtek: makaronovo meso, zelena solata z naribanim korenčkom
Julija
16. okt 2008 14:12
četrtek: makaronovo meso, zelena solata z naribanim korenčkom
Julija
16. okt 2008 19:01
Čorbica - por, korenček, rumen korenček, koren zelene, kolerabica. Notri zakuhani žličniki in posuto s peteršiljem. Pozdravček!
16. okt 2008 21:23
Četrtek: boranja, ajdove žemlje s semeni. Petek: krompirjev golaž, jabolčni zavitek. breskva
17. okt 2008 11:39
petek: piščančji ragu, pirini žganci
sobota: goveja juha z ribano kašo, pečen in ocvrt piščanec, pražen krompir, zelenjava, solata, jabolčni zavitek
nedelja: goveja juha z rezanci, pečena svinjska rebrca, sladko zelje, domači mlinci iz črne moke, solata, za posladek pa buhtlji
Julija
17. okt 2008 11:47
Danes bo pa pri nas sojina juha in čokoladna torta - zveni zelo fino. bomo vidli, če bo vsem pasalo, kajti pri nas so sami "mesni" MARTA1
17. okt 2008 13:11
Danes bo gobova juha - kuha mami.
Jaz pa za večerjo pohane fileje sardel, po nasvetu dragičke (s tržaško omako in sirom v sredini).
MM
17. okt 2008 13:33
piščančji koščki v smetanovi omaki fussili zelena solata s koruzo lp lunčica
17. okt 2008 14:50
pileća juha s domaćim rezancima pohani svinjski file pire krumpir/riža i grašak zelje salata Lidija...
18. okt 2008 20:09
Puranje zreske po tržaško, pražen krompir, paprike in paradižnik v solati, čokoladno -mentolov sladoled. breskva
18. okt 2008 20:14
Čufti v omaki, pire krompir, zelena solata, za sladico sem pa nekaj improvizirala z listnatim testom in nutelo...pa se mi ni ravno posrečilo-pojedli smo pa vseeno vse tejka77Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Veseli tiramisu