30. sep 2008 21:33
Torek: enolončnica z bistričnim ohrotom, sirov burek. Sreda: porova enolončnica, skutin cmok. breskva
30. sep 2008 21:33
Torek: enolončnica z bistričnim ohrotom, sirov burek. Sreda: porova enolončnica, skutin cmok. breskva
30. sep 2008 21:56
Krpice z zeljem in hrenovka. Pozdravček!
30. sep 2008 23:45
Rimljanka: ja, samo tiste s čudnimi znakci ob nick-u
Pa ravno danes sem dobila komentar, da jemo preveč enolično hrano
MM
1. okt 2008 11:40
moska medvedka - mene pa zanima kako pripraviš jagnjetini na žaru po grško. brkn83
1. okt 2008 12:58
brkn83 je napisal/a: |
moska medvedka - mene pa zanima kako pripraviš jagnjetini na žaru po grško. brkn83 |
Sicer sem že zastavila vprašanje kot komentar k sliki, pa vseeno še tukaj vprašam, kako narediš riž z maslom in drobtinicami in kako ga postrežeš. ne predstavljam si čisto dobro. Mi je pa zanimivo za poizkusit.
Julija
1. okt 2008 12:59
torek: pečene piščančje perutninčke, paradižnikova solata, kruh
sreda: puranja pečenka, pražen krompir, mešana zelenjava, solata
Julija
1. okt 2008 13:05
Včeraj: dušeno kislo zelje, pečenice, zabeljen krompir v kosih. Danes: piščančja obara, skutine palačinke. mareva
1. okt 2008 13:26
Včeraj: puran v čebulni omaki, krompir v kosih, zelena solata Danes: gobova juha, palačinke s čokolado in borovnicami Jutri: Polpeti, rjava leča z gobami, motovilec
1. okt 2008 13:52
brkn83 in Julya.. poslala sem vama kar ZS
MM
1. okt 2008 13:54
Drugače se pa danes kujam in nisem kuhala.
Je mami naredila nekaj posebnega (da ne bo enolično) - joto iz skrinje
No, jaz pa puding za zraven
MM
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako