14. sep 2008 18:15
Danes:goveja juha z ribano kašo,pečen piščanec z krompirjem,zelena solata .Za sladico pa biskvit z luknjami. renata69http://renata69.moj-album.com/
14. sep 2008 18:15
Danes:goveja juha z ribano kašo,pečen piščanec z krompirjem,zelena solata .Za sladico pa biskvit z luknjami. renata69http://renata69.moj-album.com/
14. sep 2008 21:18
Jutri: rižota z bučkami in škampi, kumare v solati
MM
14. sep 2008 21:47
Danes smo jedli: juho s testeninami, špagete bologneze in čokoladno-karamelne mafine z vročo čokolado za čez. Veri
15. sep 2008 13:32
petek: vampi po tržaško, slan krompir, parmezan
sobota: pečen piščanec, pražen krompir, grajska zelenjava, solata
nedelja: goveja juha z rezanci, pečena svinjska krača, stlačen krompir z olivnim oljem in peteršiljem, paradižnikova solata
ponedeljek: goveja juha z rezanci, naravni zrezki, dušen riž, solata
Julija
15. sep 2008 13:48
prežgana juha krpice sa zeljem pohani šnicli čokoladni puding Lidija...
15. sep 2008 22:09
Ponedeljek: ocvrt piščanec, krompirjeva solata, rdeča kapica. Torek: govedina v zelenjavni omaki, makove bombice. breskva
15. sep 2008 22:39
Plan za jutri je takšen:
malo zelenjavne juhice
kiš
popečena vratovina
solata
sadno pecivo
MM
16. sep 2008 11:36
torek: puranji trakci v smetanovo bučkini omaki, široki pirini rezanci, zelena solata s korenčkom in smetanovim prelivom
Julija
16. sep 2008 19:12
Četrtek: zelo dober ričet; Petek: priprava na žurko; Sobota: saj ne vem česa ni bilo - roštilj, golaž, solate, namazi... ne vem koliko vrst peciva, torta; Nedelja: ostanki od sobote; Ponedeljek: kako so dobri zadnji koščki peciva; Danes je moj moški obisk kuhal pasulj, ženski del smo se pa potepale po trgovinah... po Preserju.../obiskale smo "Urh"/; joj kako smo bile lačne, kako dober je bil pasulj. Pozdravček!
16. sep 2008 19:38
Jutri kuha mami:
fižolova juha, palačinke - vsaj pravi tako
MMKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Debeli špageti s poletno zelenjavo