1. sep 2008 18:08
juha s knedlima od sira pohana piletina humus (namaz od slanutka s pastom od sezama) crni kruh Lidija...
1. sep 2008 18:08
juha s knedlima od sira pohana piletina humus (namaz od slanutka s pastom od sezama) crni kruh Lidija...
1. sep 2008 21:11
Ponedljek: barvita pisana rižota, kumarična solata. Torek: enolončnica s stročjim fižolom, mentolov sladoled. breskva
1. sep 2008 21:33
Zelenjavna juha in anine rezine (če uspejo)
MM
2. sep 2008 9:21
Zivjo, jaz sem pa nova! Imam eno vprasanje: ali lahko dam kuhati dve razlicni vrsti riza naenkrat v vodo? vprasanje je nujno, ker se mi mudi za kosilo. Hvala in lepo se mejte Mixi mixi
2. sep 2008 9:31
pileći saftić riža i grašak zelena salata muffini s komadićima čokolade Lidija...
2. sep 2008 10:39
mixi je napisal/a: |
Zivjo, jaz sem pa nova! Imam eno vprasanje: ali lahko dam kuhati dve razlicni vrsti riza naenkrat v vodo? vprasanje je nujno, ker se mi mudi za kosilo. Hvala in lepo se mejteMiximixi |
Načeloma lahko. Preveri le čas kuhanja na obeh škatlah. Tistega, ki se kuha dlje, stresi v vrelo vodo prej, drugega pa po določenem času. Jaz večkrat tako naredim, ko mi ostaja mala količina različnih rižev.
Julija
2. sep 2008 10:42
torek: svinjski zrezki v smetanovi omaki, sirovi tortileni, mešana solata
Julija
2. sep 2008 11:09
Hvala Julya. Ratala mi je ODLICNA rizota po receptu Sefa Sebastjana. Njami! mixi
2. sep 2008 12:54
Včeraj: Pasulj, sladoled Danes: Piščančja juha, borovničeve palačinke Jutri: Grška piščančja pita, tzatziki Četrtek: Rižota z jurčki, sladoled Petek: Ocvrte bučke, tzatziki (Ravnokar sva se vrnila iz Grčije in sva skoraj obsedena z njihovim tzatzikijem)
2. sep 2008 15:13
Danes bo piščančji paprikaš, svaljki ter zelena solata. Pozdravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Rižek v poletni solati