2. avg 2008 18:06
Jaz pa naredila bučne polpete in pire krompir in polpete so bile tako dobre, da bodo kmalu spet na jedilniku... Lp, angie.orhideja
2. avg 2008 18:06
Jaz pa naredila bučne polpete in pire krompir in polpete so bile tako dobre, da bodo kmalu spet na jedilniku... Lp, angie.orhideja
2. avg 2008 19:40
domači rezanci z baziliko,popečeni koščki piščanca, mešana solata tanjaj
3. avg 2008 14:54
Mama bila pridna: rižota z morskimi sadeži, domači paradižnik.
Loni Makaroni
3. avg 2008 19:11
pizza , snežne kepe breskva
3. avg 2008 21:33
jučer: mladi grah s tjesteninom i tršćanskim umakom kuhana suha rebra pečena paprika danas: roštilj pomfrit krastavci salata sladoled Lidija...
4. avg 2008 20:26
ponedeljek: mineštra, ameriški ponvičniki torek: piščanec z mešano zelenjavo, kumarična in paradikova solata breskva
5. avg 2008 14:06
četrtek: golaž, makaroni, kumare v solati, grozdje
petek: pečen krompir, pečene bučke, ribji fileji
sobota: piščančja jetrca z jajcem, kruh, vložena kisla paprika
nedelja: piknik
ponedeljek: pečen krompir, pečena bučka, zajec v divjačini
torek: sladke testenine z orehi
sreda: zelenavno-piščančja rižota, kumare v solati
marelica
6. avg 2008 12:07
pečena riba, pečen krompir, paradižnikova solata Balenka
6. avg 2008 14:19
juha francuski krumpir cikla salata Lidija...
6. avg 2008 15:35
Testeninska solata z veliiiko zelenjave. Sladoled.
Goveja pečenka pečena v rimskem loncu s čebulo, korenjem in bazamičnim kisom. Skleda zelene solate zdraven. (Loni, imam spet obdobje balzamičnega kisa po tvoji zaslugi...). Čokoladni ježki, zvečer pa hruške v karamelno-šampanjčni omaki z vanilijevim sladoledom.
(Pa še dvojne piškote sem spekla, glede na to, da je bila pečenka v pečici od 7 ure zjutraj pa do ure za kosilo, se mi je zdelo škoda, da ne bi še zdraven kaj naredila).
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 06. avg 2008 15:39:00Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Kremni rezanci s tartufi