12. jun 2008 20:53
danes paradižnikova juha in palačinke Začetnica
12. jun 2008 20:53
danes paradižnikova juha in palačinke Začetnica
13. jun 2008 8:01
včeraj: čista juha in slivovi knedli
danes: piščančja juha, lisičkov paprikaš s solati in črešnjevi retaši
jutri:babgolaž ali po naše golaževa enolončnica z fižolom in pa čoko koko mafini
Kyara
13. jun 2008 9:15
včeraj: Chilli con carne, pire krompir, solata s češnjevimi paradižniki, kumarami in čebulo
danes: Chilli con carne, špageti, zelena solata, borovničevi muffini
lp Saša
13. jun 2008 12:56
petek: ričet in palačinke
marelica
13. jun 2008 17:33
Danes: goveji zrolani zrezki z mocarelo in šunko, krompir, zelena solata s fižolom, ekstaza
Jutri: kar bo skuhala tašča
MM
13. jun 2008 20:02
Danes: popečen piščančji file, široke testenine, bela omaka Jutri: mesna lazanja, solatka pa mandljevi hrustavčki za posladek :D Jerneja WildTigress
14. jun 2008 12:30
VČERAJ: Špageti z omako iz mletega mesa, zelena solata s fižolom DANES: Krompirjev golaž, ljubljanska ledenka in rdeč radič s fižolom, najboljša jabolčna pita iz baze JUTRI: Pustimo se presenetiti lp, čeprav hladen in deževen! tibe
14. jun 2008 17:42
Danes: kisla repa (hvala, Eta), krvavice iz skrinje, krompir v koščkih (letošnji, z vrta dobre gospe Tončke). Sladica je bila pa pred kosilom, precej prej: potica s pregreto smetano na zaključku pohoda Po Aškerčevih poteh, kava oz. čaj pa v dobri družbi malo drugje.
In dan sploh ni bil deževen, vse do konca (in še malo naprej) prireditve. Priujetno je bilo.
rimljanka - zasebno mnenje
15. jun 2008 14:36
Uh, Rimljanka, so se mi kar sline pocedile! Pri nas je bilo v zadnjih nekaj dnevih sledeče: - ohrovtova mineštra po receptu MameF (božanska in bo ta teden ponovno na sporedu, ker se je kar nisem mogla najesti) - piščančja juha z zdrobovimi cmoki, zelenjavna rižota in solata - zavitek iz špinače in rikote, solata - špageti s slanino in paradižnikom, solata - danes pa goveja juha s fritati, pečen piščanec, krompir z rožmarinom in solatka fresh
15. jun 2008 15:11
Mi smo šli pa danes kar ven jest. bilo je odlično .
Najbolj všeč mi je, ker ni polna kuhna umazane posode
MMKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Pica zvitki