3. maj 2008 8:33
pileća juha s domaćim rezancima meso sa žara špinat kruh ispod peke (tata ga moj pekao) Lidija...
3. maj 2008 8:33
pileća juha s domaćim rezancima meso sa žara špinat kruh ispod peke (tata ga moj pekao) Lidija...
4. maj 2008 13:09
Goveja juha, Pečen krompir V kosmičih panirani piščančji zrezki Rdeča pesa Sirovi štruklji Pozdravček!
4. maj 2008 13:48
Kosilo:pomfri, puranja pleskavica, paradižnikova solata Alenin
4. maj 2008 14:01
Rižota "ostanki iz hladilnika", paprika in paradižnik v solati, tiramisu.
Loni Makaroni
4. maj 2008 14:32
rižoto sa šampinjonima humus slanutak salata s mladim lukom i mladim češnjakom, vlascem, bučinim uljem... bruskete paradajz i paprika Lidija...
4. maj 2008 15:08
pražen krompir, pečena bedra, paradižnik v solati tanjaj
4. maj 2008 23:05
Danes: goveja juha z rezanci, pečen krompir, svinjski naravni zrezki, zelena solata s fižolom Lidija, kaj je HUMUS? zvitorepka
5. maj 2008 11:30
ponedeljek: kuhana govedina, pražen krompir, hrenova omaka
Julija
5. maj 2008 13:08
četrtek: zajec v vinu pečen v pečici, tenstan riž, beluši z jajci, koruza s paradižnikom, stročji fižol v solati, slive v vinu s smetano, kava
petek: korenčkova juha z rezanci, pečeni oslič, krompir, solata
sobota: svinjski in konjski zrezki v omaki, tenstan riž, solata
nedelja in ponedeljek(piknik varianta): pleskavice, kruh, solata, ajvar, gorčica,..., koruza s paradižnikom v solati
marelica
5. maj 2008 21:37
danes: sarma in pire krompir brkn83Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Pure svedri s paradižnikom in baziliko