26. feb 2008 14:49
danes: čemaževa juha (sem nabrala čisto frišnega), skutni štruklji
jutri: filana paprika, pire...
Bojanca
26. feb 2008 14:49
danes: čemaževa juha (sem nabrala čisto frišnega), skutni štruklji
jutri: filana paprika, pire...
Bojanca
27. feb 2008 10:37
danes:kislo zelje s krompirjem,pečenice v pivski omaki jutri:goveji zrezki v omaki,rezanci,zelena solata,palačinke s skuto l.p. marijana lolu
27. feb 2008 10:48
sreda: goveji zrezki v omaki, kruhovi cmoki, solata
Julija
27. feb 2008 12:27
Ponedeljek: Goveja juha z zlatimi kroglicami, špageti z bolonjsko omako,motovilec. Torek: Brokolijeva kremna juha, pečen krompir, dunajski zrezki s sirom, rdeča paprika-vložena. Sreda: Goveja juha z zdrobovimi žličniki, rižota s piščancem in zelenjavo, rdeča pesa Metuljcek
27. feb 2008 12:46
pastrva pečena na krumpirima blitva s maslinovim uljem i češnjakom Lidija...
27. feb 2008 18:41
francoski krompir na žaru pečeni piščančji zrezki solata
28. feb 2008 8:22
juha s knedlima od sira pileći saft tijesto kiseli krastavci Lidija...
28. feb 2008 11:26
četrtek: puranji zrezki v mandljevi omaki - recept iz baze, pirini široki rezanci, solata, apple crumble
Julija
28. feb 2008 13:23
četrtek: zelenjavna juha s čičeriko, popečena bela polenta s pestom petek: korenčkova juha z grahom, mesna omaka, zabeljene testenine, zelena solata lp dome
28. feb 2008 17:07
Četrtek: goveji golaž, polenta, solata iz stročjega fižola Petek: Zelenjavna mineštra, rižev narastek z jabolki Sobota: kuhana prekajena krača, ričet Nedelja: goveja juha, pohani puranji zrezki, pražen krompir, radič, štrudl Lep pozdrav in dober tek! karmenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Peresniki po bolonjsko