16. dec 2007 12:30
ker za božič ne bova doma in je tašča malo žalostna, sem danes naredila zgodnje božično kosilo: goveja juhica, nadevam piščanec, pečen krompir, solata! VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO 2008 LETO! sepetalka konjem
16. dec 2007 12:30
ker za božič ne bova doma in je tašča malo žalostna, sem danes naredila zgodnje božično kosilo: goveja juhica, nadevam piščanec, pečen krompir, solata! VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO 2008 LETO! sepetalka konjem
16. dec 2007 21:49
golaževa juha, ocvrti krompirjevi zrezki, solata lp dome
17. dec 2007 11:29
sobota: goveja juha s polnozrnatimi rezanci, puranja mleta pečenka, dušene bučke, pire krompir, paradižnikova solata
nedelja: ostanek mlete pečenke s paradižnikovo omako, široki rezanci, zelena solata
ponedeljek: puranji zrezki, zmečkan krompir z olivnim oljem in baziliko, zelena solata
Julija
17. dec 2007 12:58
sobota: pri mamici na kosilu
nedelja: zelenjavna kremna juha (korenje, bučka, por, sol) s kroglicami, pečen krompir, fileji osliča, solata
ponedeljek: domače kislo zelje
marelica
18. dec 2007 10:27
torek: nakockana govedina v zelenjavni omaki, pirini žličniki, solata Julija
18. dec 2007 14:33
kiselo zelje krvavice žganci sa čvarcima Lidija...
18. dec 2007 18:02
včeraj sva imela pizza muffine s hrenovkami, paradižnikom, olivami, čebulo in sirčkom, danes pa bo takšno ta pravo kosilce: dušen riž in marinirani zrezki pa zelena solatka s korenčkom in rdečim fižolom. pa lep večer. hruškabanana
18. dec 2007 19:48
včeraj: rižota s sirom in sl. smetano, narezana rdeča paprika danes: paradižnikova juha z rižem, pečene skuše, zabeljen krompir, solata lp dome
19. dec 2007 10:23
včeraj: zelenjavna juha, polnozrnate testenine, piščanec v paradižnikovi omaki s papriko, solata s sojo
danes: zelenjavni ješprenj, šink
marelica
19. dec 2007 12:40
sreda: ocvrti piščančji zrezki, pečen krompir, stročji fižol v solati JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Eksotični suši