27. nov 2007 21:26
sreda: mesna sarma s krompirjem ali s kruhom, puding četrtek: zelenjavna juha, pire krompir,pohani fileji osličev, dušene bučke, motovilec petek: zelenjavna juha, ajdovi skutini štruklji, kompot ali solata nena55
27. nov 2007 21:26
sreda: mesna sarma s krompirjem ali s kruhom, puding četrtek: zelenjavna juha, pire krompir,pohani fileji osličev, dušene bučke, motovilec petek: zelenjavna juha, ajdovi skutini štruklji, kompot ali solata nena55
27. nov 2007 22:25
Torek: bujta repa, kuhana krača in zabeljeni koruzni žganci.
Pozdravček!
28. nov 2007 8:55
paradajz juha lazanje matovilec salata i zelje salata Lidija...
28. nov 2007 10:34
ponedeljek:kostna juha z zdrobovimi žličniki, "jabolčni štrudl na zelo enostaven način" iz baze torek: pečen piščanec s krompirjem in zelenjavo, paradižnik z rukolo sreda: piščanec od včeraj, koromač v solati četrtek:nadevane paprike, zabeljen krompir lp dome
28. nov 2007 11:15
sreda: zarebrnice v naravni omaki, skutni njoki, mešana solata
Julija
28. nov 2007 13:40
Ričet. fresh
28. nov 2007 17:36
danes pa: marinirani in popečeni svinjski zrezki ter kruhovi cmoki po receptu iz baze (g.riko) in jabolčni zavitek (po knjigi pecvo sestre vendeline - testo mi je ostalo od skutnih štrukljev) lep večer. hruškabanana
29. nov 2007 7:06
teletina s graškom i njokima lisnato sa čokoladom Lidija...
29. nov 2007 11:27
četrtek; piščančji trakeci,ocvrti njoki zelena solata z koruzo petek; jota, jabolčni zavitek mamazeljka
29. nov 2007 13:33
Mi smo danes imeli: -pečen sv.kare -bučke v omaki s kislo smetano -pire krompir -cvetačina solata -jabolčni kompot Lep pozdravček!vanilija76Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Bretonske palačinke