21. okt 2007 15:30
Rdeče zelje, pečen piščanec, pire krompi, solata....za sladico skutni soufle...
Jutri: Špageti z mesnim prelivom, solata
21. okt 2007 15:30
Rdeče zelje, pečen piščanec, pire krompi, solata....za sladico skutni soufle...
Jutri: Špageti z mesnim prelivom, solata
22. okt 2007 7:22
Bučke v zosu, pire krompir, sladoled. LP! fakin712
22. okt 2007 10:02
ponedeljek: goveji zrezki v omaki, njoki, solata Julija
22. okt 2007 10:08
Sobota: pečenice, kislo zelje s krpicami Nedelja: goveja juha, štefani pečenka, pomfri, zelena solata za povrh pa domače napolitanke Danes: zelenjava obara z žličniki in domač kruh lp Vanja fiva
22. okt 2007 13:01
Nedelja:goveja juha z govedino in palačinkami,svinjski in piščančji zrezki v omaki,pire krompir,mehka solata,jagodna torta Danes:goveji golaž (prvič sem dala noter še naribano jabolko-me prav zanima,kakšen bo rezultat)polenta s kislo smetano,paradižnikova solata tejka77
22. okt 2007 14:39
včeraj: juha, ocvrt piščanec, pomfri, solata. popoldne sva si privoščila še obisk kitajske restavracije in še danes mi je njami ko se spomnim kako dobro je bilo. danes: piščančja juha nektarina
22. okt 2007 19:53
jutri: jetra v omaki in pire krompir to obožujem, ostali pa se strinjajo duskamb
23. okt 2007 8:26
Testenine z zelenjavo pečene v pečici, solata. LP! fakin712
23. okt 2007 8:50
torek: rižota(rjavi riž) s puranom in zelenjavo (bučke, jajčevci, paprika, paradižnik), ledenka Julija
23. okt 2007 10:05
ponedeljek: zelenjavna mineštra, puding s smetano, torek: fižolova juha, polpeti, krompirjeva solata, sreda: ričet, palačinke z nutello janaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom