4. okt 2007 8:32
pa smo res imeli včeraj zelje.
Danes: testenine in mesna omaka, solata
jutri: dušena blitva, ribji fileji, krompir, solata
marelica
4. okt 2007 8:32
pa smo res imeli včeraj zelje.
Danes: testenine in mesna omaka, solata
jutri: dušena blitva, ribji fileji, krompir, solata
marelica
4. okt 2007 11:52
Segedin, vanilijev puding. LP! fakin712
4. okt 2007 12:06
Porova juha, grenadirmarš in solata. fresh
4. okt 2007 12:21
podvarak žganci Lidija...
4. okt 2007 12:36
četrtek: ričet, petek: krompirjev golaž, kompot. jana
4. okt 2007 16:09
Včeraj je bil oče na kosilu in sem naredila fižolovo-koruzno juho (bolj enolončnico, če mene vprašate) s pršutom, piščančje zrezke (file) v smetanovi omaki z beluši, soparjeno zelenjavo (brstični ohrovt in korenje) in krompirjeve krokete (recept iz kulinarike). Za sladico je bila torta iz suhega sadja in domači sladoled (čokoladni, stračatela, kokos, kostanj, ananas, slive, marelice s kardamomom in pomarančni). Danes je prebranac, sirovi mafini, za čez pa ingverjevo-bananin kolač in ledena kava, banana split z domačim sladoledom. Veri
4. okt 2007 20:35
Jutri: postrvi po tržaško, blitva in krompir na "dalmatinski", palačinke s skuto
Sobota: čevapčiči, ražnjiči in perutničke na žaru, pečene bučke na žaru in povrhu pa biskvit z zmrznjenimi gozdneimi sadeži iz baze.
Nedelja: slovenska klasika
mamka
4. okt 2007 21:37
petak: juha s telećom koljenicom i domaćim rezancima podvarak (ostatki od danas) Lidija...
4. okt 2007 22:00
Zelenjavna juha, polnjene paprike, puding Zelenjavna juha, omleti z skuto, kompot nena55
5. okt 2007 10:15
ponedeljek: pražena jetrca, kruh, pečena paprika torek: vodni žličniki z zelenjavno gobovo omako, mešana solata sreda: pečene safalade, kruh in ajvar četrtek: zelenjavna enoločnica, kruh danes: ocvrte bučke, pomfri, solata lp Vanja fivaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Pivski kruh