2. avg 2007 11:15
četrtek: makaroni s smetano in sirom, stročji fižol v solati, babičina dobrota, petek: hitra lazanja, kumare, paradižnik in paprika v solati jana
2. avg 2007 11:15
četrtek: makaroni s smetano in sirom, stročji fižol v solati, babičina dobrota, petek: hitra lazanja, kumare, paradižnik in paprika v solati jana
2. avg 2007 11:38
goveja juha z rezanci, boranja, polenta iz belega koruznega zdroba, solata, breskve v črnem vinu rimljanka
2. avg 2007 11:53
Enolončnica z lečo in zelenjavo, indijski puri kruhki. fresh
3. avg 2007 8:39
Danes imamo pri nas očiščevalni dan, zato bo na jedilniku samo zelenjava in sadje. LP! fakin712
3. avg 2007 9:04
orada s krumpirima blitva Lidija...
3. avg 2007 11:57
jaz pa bom danes prvič delala rižoto z morskimi sadeži po receptu rika iz baze. zraven pa bom za vsak slučaj še naredila ocvrte svinjske zrezke, če slučajno dragemu rižota ne bi ugajala. nektarina
3. avg 2007 13:27
Kremna juha iz bučk, rižota s koromačem, zeljna solata. fresh
3. avg 2007 17:02
kremna zelenjavna juha, pečena zlatovščica, krompirjeva solata po moje, popoldan še jabolčna in breskova krostata rimljanka
4. avg 2007 10:25
Rimljanka, zaupaj, kakšna je "krompirjeva solata" - po tvoje?
Pri nas bo danes goveja juhica, sva si jo zaželela, že 2-3 tedne ni bila. Zraven bo restan krompir, govedina iz juhice in zelena solata.
Pozdravček!
4. avg 2007 12:20
juha od kopra s kiselim vrhnjem teleća jetrica žganci zelje salata čokoladni puding Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Palačinkina torta z malinami