4. jun 2007 11:18
Juha iz kolerabice, zelenjavni polpeti, dušena mlada špinača in blitva s česnom, solata. fresh
4. jun 2007 11:18
Juha iz kolerabice, zelenjavni polpeti, dušena mlada špinača in blitva s česnom, solata. fresh
4. jun 2007 11:19
danas ništa JER ima od jučer fažola s prekajenim mesom i od prekjučer ima ćufta u paradajz umaku... samo pire krumpir to je to! Lidija...
4. jun 2007 14:11
ponedeljek: sarma (zaloga iz skrinje), nekaj sladkega (še ne vem kaj) Julija
4. jun 2007 17:42
Ostanki nedeljskega kosila... Joj sem bog. L.P. dark_lauron
4. jun 2007 21:34
danes: močnik, za nekatere še solata, krompir
jutri: ajmoht, štrudelj
marelica
4. jun 2007 21:49
Dušena zelenjava, pečen krompir, solata. LP! fakin712
5. jun 2007 8:23
krem juha od brokule pečena piletina riža s tikvicama salata dinja Lidija...
5. jun 2007 10:14
jaz sem pa mislila da imamo težave z iskanjem idej za kosilo samo novopečeni kuharji :) S fantom sva se ravno preselila skupaj in ker imam nič niente nada nichts izkušenj v kuhinji, ogromno časa porabim ob iskanju preprostih receptov... Vsakega predloga bom vesela, sploh če je kaj takega kar se kar samo kuha.. enolončnice itd :), da mi ni treba ves čas v kuhinji viset .) Usha
5. jun 2007 11:44
Krompirjev golaž, cimetove rolce. jana
5. jun 2007 12:16
Brzinsko kosilo:
goveja juha, zelena solata z govedino iz juhe polita z bučnim oljem ter kos kruha.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveja juha z valjanimi rezanci
Lazanja iz palačink