11. maj 2007 20:32
četrtek: fižolova juha s testeninami, solata
petek: korenčkova juha z rezanci, pečeni ribji fileji, krompir, solata
sobota: piščančja rižota, solata
marelicaSporočilo je spremenil(a) marelica dne 11. maj 2007 20:33:08
11. maj 2007 20:32
četrtek: fižolova juha s testeninami, solata
petek: korenčkova juha z rezanci, pečeni ribji fileji, krompir, solata
sobota: piščančja rižota, solata
marelicaSporočilo je spremenil(a) marelica dne 11. maj 2007 20:33:08
11. maj 2007 22:32
Jutri;na žalost brez kosila....sledi pa popoldanski piknik;prebranec,mlada čebula,kajmak,čevapčiči,pivske klobase,kotleti,piščančje perutničke....se mi že cedijo sline... tejka77
12. maj 2007 10:02
juha od teleće koljenice s griz knedlama pa i meso kuhano iz juhe domaća bučnica Lidija...
12. maj 2007 10:46
juha od teleće koljenice s griz knedlama pa i meso kuhano iz juhe domaća bučnica Lidija...
12. maj 2007 15:32
danes: zelenjavna rižota, puranji zrezski MissLady
12. maj 2007 16:23
Živ, Z mesno omako, bučkami ter sirom nadevane palačinke. Pa seveda zelena solata, redkvice z vrta. Juho bomo pa preskočili. Da bo za sladoled prostor. Carlina
12. maj 2007 21:50
za kosilo: zelenjavna juha, marelični in slivovi cmoki, pa breskov kompot pri fantovi mami, za čez pa moj skromni prispevek: saherica (prvič naredila, no, meni ni skorja odstopila) zdajle se pa peče hobotnica po dalmatinsko (v pečici, s krompirjem, rožmarinom (sveži, mami prinesla iz morja), na olivnem in sončničnem olju in eni rdeči čebuli, kasneje zaliješ še z vinom in potreseš s česnom). Jutri bojo moli (ribe), fant prinesel (ja, vsi me zalagajo s hrano, hehe:), kaj bo zraven in kako bojo narejeni, pa še ne vem - pobiram predloge, če se kdo kaj fajnega spomni:) Veri
13. maj 2007 8:56
juha od teleće koljenice s rezancima pečeni teleći vrat mladi krumpir brokula salata a i paradajz, paprika, krastavci i mladi luk pa sve to s bučinim uljem... i neki kolač (mramorni najvjerojatnije) Lidija...
13. maj 2007 10:28
Danes: zelenjavna juha, pire krompir, pečeni jajčevci s sirom, piščančji zrezki, paradižnikova in kumaričina solata, skutina pita Jutri: bučkina juha s korenjem, testenine, mešano mleto meso in dušene bučke, paradižnikova in kumarična solata Torek: zelenjavna juha, skutini ajdovi štruklji, zelena in paradižnikova solata, kompot nena55
13. maj 2007 18:52
Zelenjavna juha, palačinke. LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)