14. apr 2007 0:42
Evo, rimljanka vam je rekla slikom i riječima. Hvala rimljanka kaj si mi pomogla! Lidija...
14. apr 2007 0:42
Evo, rimljanka vam je rekla slikom i riječima. Hvala rimljanka kaj si mi pomogla! Lidija...
15. apr 2007 0:00
Pohane sardelice, polnjene z inčuni, polenta in presna zelenjava: paradižnik, korenje, zelena paprika in redkvica. Njami, morava še kdaj ponovit! (sardelice spet ljubi zrihtal:) Za čez pa so bili čokoladni žepki in bananini mafini (v obliki srčkov, hvala punce za nasvet, kje imajo oz. so imeli modelčke - super so šli ven), pa jagode, seveda, brez njih ne gre:). Jutri bojo pa spet sardelice, tokrat pečene v pečici, pa mlad krompir in zelenjava, tudi pečeno v pečici, zraven pa še solata iz rukole, redkvice in oliv in pa čičerikini ocvrtki. Za čez se moram pa še nekaj dobrega spomnit, prideta mami in bratec na kosilo:) Veri
15. apr 2007 15:03
juha od kopra pečena janjetina s mladim krumpirom paradajz i mladi luk zelena salata torta od sira Lidija...
15. apr 2007 16:47
Danes: orada, dušene bučke s petršiljem, krompir v kosih.
Jutri: grahova juha (palični mešalnik dela čudeže), svinjski zrrezki, riž, kumarice v solati.mamka Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 15. apr 2007 16:49:40 Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 15. apr 2007 16:50:04
15. apr 2007 20:17
Lady_L in Rimljanka, najlepša hvala!!! Vsak dan kaj novega! No, pri nas je bil včeraj piknik na morju, danes pa za predjed frtaja s šparglji, potem juha z jetrnimi cmoki, ocvrt piščanec, riž in solata z redkvico. fresh
15. apr 2007 21:42
Danes:goveja juha,sv. kotleti in puranji file na žaru,ajdovi cmoki,pire krompir,paradižnikova omaka z zelenjavo,zelena solata,sladoled. Jutri:polnjena paprika,pire krompir. tejka77
15. apr 2007 22:59
ponedjeljak: piletina s graškom i noklicama kukuruzni kruh sladoled Lidija...
16. apr 2007 13:28
Polpetki iz blitve, pečen krompir, solata z redkvico in čemažem fresh
16. apr 2007 19:12
Danes sem zimprovizirala na hitro eno paštico s korenčkovo-paradižnikovo omakco: tiste dolge ploščate ala špagete (linguini, se mi zdi, da se jim reče) z omakico iz šalotke, korenčka, naribanega na tanke rezine in paradižnika, pa še malo paradižnikove mezge sem not fliknila. Začinila sem s svežim timjanom, žajbljem in dobnjakom (da se malo pohvalim, ker mi zdaj zelišča tako lepo delajo, hehe;), pa z domačim paradižnikovim pestom in seveda obilo sproti naribanega parmezana čez. Je bilo prav njami:) Jutri bo pa kiš z beluši in artičokami, za malico prej pa mini hot-dogi - z mini hrenovkami (pssst, ne povedat fantu, to bo presenečenje:) Veri
16. apr 2007 19:13
rimljanka, tebi bi pa lahko odprli posebno rubriko na kulinariki, ko vedno najdeš take fajn slikce za raznorazno "zelenjavo". Bi bilo prav koristno, da bi še kdaj našli, ko bi iskali:) Ja, saj vem, saj imam malo floro na polici, ampak to je precej enostavneje;) VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Juha iz čičerike in rožmarina