19. mar 2007 9:16
danas: poriluk s kobasicama i suhom vratinom Lidija...
19. mar 2007 9:16
danas: poriluk s kobasicama i suhom vratinom Lidija...
19. mar 2007 11:16
ponedeljek: kokošja juha, ostanek včerajšnje pečenke, dušeno belo zelje, krompir, mešana solata s fižolom Julija
19. mar 2007 14:38
Sadno zelenjavni dan. LP! fakin712
20. mar 2007 9:48
včeraj: polenta z jajci, ocvirki in regrat v solati danes: piščanec v smetanovi omaki, riž in solata za jutri mi bo prišla prav kakšna vaša ideja mai
20. mar 2007 12:14
torek: polnozrnati peresniki z mesno-zelenjavno polivko, pesina solata in radič s krompirjem Julija
20. mar 2007 13:36
Ocvrti sir, tatarska omaka. LP! fakin712
20. mar 2007 18:09
Včeraj:Goveja juha z rezanci, mokove rezance, bolognes omaka, stročji fižol v solati Danes: Zelenjavna juha, krompir v kosih, dušene bučke, paradižnik v solati, borovničevi cmoki Jutri: Zelenjavna juha, za moža vampi, zame pa osliči, krompir v kosih, dušene bučke, motovilec nena55
20. mar 2007 22:23
sreda: juha iz kolerabice, pečen in ocvrt piščanec, kumare s krompirjem v solati za ene, za druge pa romanesco v solati Julija
21. mar 2007 13:09
Ponedeljek: mesno zelenjavni žepki (nadev iz dušenega ohrovta, korenja in mletega mesa), zelena solata s fižolom Torek: ker je ostalo še malo nadeva od žepkov sem ga zmešala z mešanico za žitne polpete in jih spekla, zraven krompirjeva solata z jajci in gorčico Sreda: ostanki od včeraj, ker bo polpetov premalo še ocvrt sir. Jutri: mogoče rižotka (korenje, paprika, piščanec, por), pesa v solati ali zeljna solata Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
21. mar 2007 14:20
Goveji zrezki v omaki, riž z grahom, endivija s fižolom freshKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Široki rezanci z grahovim pestom