3. feb 2007 17:05
Aja, še za jutri lahko napišem, ko je ravno tema, kaj bo JUTRI za kosilo:) Jutri pridejo moji na obisk in se mi končno splača naredit tisti ogromni kos mesa in gobe, ki sva ga/jih (oboje, meso in gobe) dobila od njegovih, torej bo
3. feb 2007 17:05
Aja, še za jutri lahko napišem, ko je ravno tema, kaj bo JUTRI za kosilo:) Jutri pridejo moji na obisk in se mi končno splača naredit tisti ogromni kos mesa in gobe, ki sva ga/jih (oboje, meso in gobe) dobila od njegovih, torej bo
4. feb 2007 10:24
Kremenatli, pečen krompirček, radič s korenjem buhteljni limonca26
4. feb 2007 12:03
goveja juha z ajdovimi vlivanci (vašimi-kulinaričnimi), restan krompir, svinjska ribica v mrežici, pljučna pečenka, solata pop: magdalenke, jagodni sladoled Anja
4. feb 2007 13:12
Jutri: špinača, pire krompir. LP! fakin712
4. feb 2007 20:03
subota: pohane bukovače matovilac salata nedjelja: juha od suhih vrganja pohana piletina riža s graškom zelje salata s bučinim uljem kolači: kesten rolada, trostruki užitak i lenina pita Lidija...
4. feb 2007 20:13
danes: goveja juha z rezanci, dunajsko ocvrti piščančji zrezki, široki rezanci, motovilec in rdeč radič v solati, , kvašeni flancati od včeraj rimljanka
5. feb 2007 8:03
včeraj:http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=9404 , solata danes: močnik, solata s krompirjem marelica
5. feb 2007 12:01
Korenčkova juha, rižota z radičem, solata fresh
5. feb 2007 13:59
Testenine s tenstano zelenjavo, zelena solata. LP! fakin712
5. feb 2007 14:52
nedelja: goveja juha z rezanci, pečeni in ocvrti piščančji zrezki, špinača, pire krompir, zelena solata z rukulo ponedeljek: pečena svinjska rebrca, rdeče zelje, mlinci JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Jabolka v srajčki