26. nov 2006 8:07
Včeraj: Špageti, puranji file v gobovi omaki, solata iz kitajskega zelja. Danes: Kuha tašča - klasično nedeljsko kosilo. Zraven pa jagodna torta ( a la jaz). jade
26. nov 2006 8:07
Včeraj: Špageti, puranji file v gobovi omaki, solata iz kitajskega zelja. Danes: Kuha tašča - klasično nedeljsko kosilo. Zraven pa jagodna torta ( a la jaz). jade
26. nov 2006 8:24
danas: juhica odojak francuska salata mladi luk torta i orahnjača Lidija...
26. nov 2006 15:09
Jutri: dušen piščančji file, solata, kos kruha. LP! fakin712
26. nov 2006 20:02
Danes: dunajski zrezki, pire, solata, marmorni kolač Jutri: zelenjavna juha, beljakove pence v vanilijevi omaki, kompot limonca26
26. nov 2006 20:03
nedelja: goveja juha z ribano kašo, puranji zrezki v sirovi omaki, dunajski zrezki, basmati riž, kuhana cvetača in korenje, ledenka; za sladico pa jabolčna crostata Julija
27. nov 2006 9:01
včeraj smo jedli: piščančjo obaro, pohani cambernet z karameliziranimi jabolki, breskvo in brusnično marmelado, orehove genjene kifle danes pa včeranjo juho, piščančji paprikaš s širokimi rezanci, radič na solati in sadno rezino Kyara
27. nov 2006 10:27
ponedeljek: mesno-zelenjavna enolončnica, domači kruh, snežene kepe z vanilijevo kremo Julija
27. nov 2006 13:35
Testenine z jajcem, kislo smetano in sirom (pečeno v pečici), pečenka, puranji zrezki (ostalo od včeraj), solata iz kitajskega zelja, kar je ostalo od jagodne torte . jade
27. nov 2006 15:14
Pečen krompir v konvekcijski pečici, pražena zelenjava,solata. LP! fakin712
27. nov 2006 17:07
danes: goveja juha z ribano kašo, pire krompir, bučke v omaki, ocvrt oslič, za posladek pa lepo zrel kaki rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Jabolčne rožice