13. nov 2006 9:34
ponedeljek: makaronovo meso, pesa zame pirini rezanci z gobicami, zelena solata Julija
13. nov 2006 9:34
ponedeljek: makaronovo meso, pesa zame pirini rezanci z gobicami, zelena solata Julija
13. nov 2006 11:09
ponedeljek: gov. juha z zdrobovimi žličniki, špinača pire krompir, hrenovke, snežene kepe torek:matevža, kislo zelje, pečenice torek:štruklji s skuto, kompot sreda:ješprenj s suho klobaso, jabolčni zavitek nenči
13. nov 2006 11:27
Danes: fižolova mineštra, borovničevi cmoki Jutri: praženo zelje, krompir v kosih, pečenica Sreda: zrezki v omaki, zelenjavni riž, solata četrtek: pikantna porova juha, krompirjeva solata, ribji fileji petek: pizza
13. nov 2006 12:26
sobota: kisla repa, matevž,, torta z jabolki in orehi nedelja: goveja juha, nadevan piščanec, pražen krompir, solata, danes: jota z zeljem alexis
13. nov 2006 15:44
Jaz pa sem imela cel teden postrežbo v sobo v Lj. porodnišnici. Hrana ena A. Prav fino je bilo, pa še kuhat ni bilo treba. jade
13. nov 2006 18:03
Čestitke, Jade! Mi bomo pa jutri bistro juho in orehove rezance s kompotom Kyara
13. nov 2006 18:28
Zelenjavna rižota, solata, sadne rezine,če jih bo kaj ostalo. LP! fakin712
14. nov 2006 8:14
Kyara hvala ampak je še prezgodaj, sem še vedno v enem kosu. jade
14. nov 2006 10:20
Včeraj: znajdi se sam Danes: Dolenjska mineštra s prekajenimi rebri, domač kruh in skleda solate fresh
14. nov 2006 10:39
torek: goveja juha, goveji zrezki s čebulo in papriko, polnozrnati kus kus, mešanica radičev JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom