15. sep 2006 17:51
Špageti z bolonjsko omako, solata LP! fakin712
15. sep 2006 17:51
Špageti z bolonjsko omako, solata LP! fakin712
15. sep 2006 19:36
golaž in zelena solata, za sladico pa krof brkn83
15. sep 2006 21:48
Sobota: Potočne postrvi, kuhan krompir v koščkih, blitva, tržaška omaka V nedeljo: bučna juha, zajček pečen, poleg pečeno še rdeča paprika, čebulica, malce krompirčka ter kakšen korenček in bučka. Vse lepo skupaj pretenstano. Poleg skleda radiča. Za poobedek pana cota, če bomo lahko še kaj spravili vase, sicer pa to pride na vrsto popoldne. Ponedeljek: zmernejši - solata iz kuhanih hladnih makaronov, bučk, paprike, s čimmanj maščobe. mamka
16. sep 2006 9:22
pileća juha s rezancima svinjska vratina pečena umak od šampinjona pire krumpir krastavci salata štrudla od jabuka (nakon 7 dana pauze, opet se otvara moja kuhinja) Lidija...
16. sep 2006 10:00
Danes pa prava poslastica zame: Vampi po moje Za ostale pa: Zrezki v česnovi omaki, kruhovi cmoki, mešana solata, nič slaščic, ker smo na dieti. lp Anamarija
16. sep 2006 18:14
Gobova juha, ajdovi žganci, kompot iz mešanega sadja ali puding. LP! fakin712
16. sep 2006 23:27
nedjelja: juha (još ne znam kakva) juneći šnicli u saftu tjestenina (istarska u obliku školjke) zelje salata Lidija...
16. sep 2006 23:47
Nedelja: Goveja juha, pečene puranje krače, pečen krompir, zelena solata Pozdravček!
17. sep 2006 7:48
Včeraj: - koprive, pire krompir, jajček na oko in hrenovke v skutinem testu (da ne bodo fantje takoj lačni); zame pa stročji fižol s krompirjem Danes: hvala bogu, gremo na obiske (spet se bo dobro jedlo -he,he) TinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Suzanine palačinke