7. nov 2003 14:09
Danes; polenta z gurmanskim prelivom za testenine iz baze, rdeča pesa, jutri pa svinjski čebulni zrezki s slanim krompirjem v kosih (recept iz revije Lisa) in zeleno solato, v nedeljo kuha pa mama - pustimo se presenetiti...
7. nov 2003 14:09
Danes; polenta z gurmanskim prelivom za testenine iz baze, rdeča pesa, jutri pa svinjski čebulni zrezki s slanim krompirjem v kosih (recept iz revije Lisa) in zeleno solato, v nedeljo kuha pa mama - pustimo se presenetiti...
7. nov 2003 15:52
Polnjene paprike, pire krompir in solata. Uly
10. nov 2003 8:50
Lijepo vas molim ako bi mi napisali recept za prekomursku gibanicu. Čula sam da je jako fina, pa bih je i sama htjela isprobati. LP! Lidija...
10. nov 2003 9:11
Recept za PREKMURSKO GIBANICO je na naslednjih naslovih: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=386 http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1818 Lep pozdrav, Alenka
10. nov 2003 9:19
Danes segedin golaž, krompir v kosih.
11. nov 2003 13:55
Ob obisku tasce in tasta: gratinirane kapesante paella jabolcna pita (mogoce bi bilo bolje kaj drugega) danes: rizota z buco cikorija z jajcem Lp
12. nov 2003 9:23
Sem hotela dati na meni čičeriko z ohrovtom, pa sem jo pozabila namočit, bo pa jutri.
12. nov 2003 10:55
Loni, v ekonom loncu je kuhana v 10 minutah nenamočena. Sicer pa, danes: cvetačna juha, pečena kaša jutri: jota z repo Avena
12. nov 2003 13:23
Super, pol bo pa lahko še danes sčarana... Za kosilo bo pa itak jutri... Danes sem že pohrustala nekaj na hitro, ker imam potem zobarja in ne bo časa za kuhanje, predvsem bo pa veljala prepoved hranjenja... Čau, Loni
12. nov 2003 16:55
Pri nas pa korenčkova juha, polnjeni klobuki šampinjonov in pire krompir, zelena solata. LP, Gaja Sporočilo je spremenil(a) gaja dne 15. nov 2003 17:14:57Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Pad Thai s piščancem