3. okt 2019 19:26
Oho-ho, Trixi...
3. okt 2019 19:26
Oho-ho, Trixi...
3. okt 2019 21:13
Oho-ho, Trixi in Dragička !
3. okt 2019 21:18
Trixi je napisal/a: |
Danes sem imela obiske in imeli smo kmečko kosilo... Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Ohohooo. Človk bi se kr povabu na obisk. Tole je pa ... Ma ni za govort. Priznam. Sline cedim in foušijo zganjam .
4. okt 2019 7:13
Dobro jutro!
Joj Trixi restavracijska postrežba! kapo dol, res. Človek postane lačen domače hrane že zjutraj!
Nama se pa danes malo mudi, pa bodo za kosilo ... ja, sendviči . No, mogoče še požirek kave pa en kupljen piškot bova pa za vikend bolj zdravo jedla, mami bo kuhala
4. okt 2019 10:09
Češpljev knedl je napisal/a: | ||
Ohohooo. Človk bi se kr povabu na obisk. Tole je pa ... Ma ni za govort. Priznam. Sline cedim in foušijo zganjam .
Vsaka čast, Trixi, samo kapo dol
Češpljev knedl
|
4. okt 2019 10:12
Danes: boranja-vse domače:
domač
kupljeno pecivo
4. okt 2019 11:12
Hvala za pohvale,bilo je zeloo okusno. Sem po dolgemu času obiskala glavno tržnico v Ljubljani, da sem prišla do prve kisle repe in ostalih dobrot. Je bil dolg sprehod, ker nisem parkirala v bližini.
4. okt 2019 17:36
Danes:
4. okt 2019 21:38
Trixi, super, jaz bi zgance in repo, bozansko.
5. okt 2019 14:55
Danes enolončnica in domač kruh.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Mango cheesecake brez peke