23. sep 2019 14:59
Danes: vampi
polenta
domača endivija, radič, motovilec
domače maline
23. sep 2019 14:59
Danes: vampi
polenta
domača endivija, radič, motovilec
domače maline
24. sep 2019 15:22
Danes: zabeljen stročji fižol in
paradižnikova solata
domače , in maline
24. sep 2019 16:56
Testenine s pestom in paradižnik.
25. sep 2019 12:40
Danes
Pečena postrv, krompir in bučka iz pečice. Endivija s krompirjem.
25. sep 2019 13:29
Sreda:
Pozdravček!
25. sep 2019 15:56
Danes: polnjena rdeča paprika
pire
solata
breskve
26. sep 2019 4:46
Ja, res bravo! Velika zasluga gre vam, drage moje, ki pridno objavljate slikice. Tudi tebi Dragička.
Naj povem zanimivost, da si ti objavila svojo prvo slikico na strani 1000.
Včeraj pri nas: paradižnikova juha s špageti, pečen krompir, pečeni piščančji zrezki, rdeča pesa, marelični cmoki, breskov kompot.
26. sep 2019 7:28
Balenka je napisal/a: |
Ja, res bravo! Velika zasluga gre vam, drage moje, ki pridno objavljate slikice. Tudi tebi Dragička. Naj povem zanimivost, da si ti objavila svojo prvo slikico na strani 1000. |
Dobro jutro
tudi jaz rada pogledam številke, kot so npr. t.i. okrogla števila (sedaj gremo dalje do 5.000 strani) ali pa zaporedne ali enake številke (1234, 8888, ...)
Včeraj sem pozabila fotografirati kosilo
Pečena paprika in pečeni jajčevci v solati s sirom iz slanice, pripravljeno predhodni dan, da se okusi pomešajo ter krompirjevi polpeti s predhodno popraženo slanino. Zelo okusno kosilo. Sladica jaffa piškoti in kava.
26. sep 2019 9:20
Lepo napredujemo v rubriki kosil. Seveda je Dragička najbolj pridna in prizadevna z objavami. Jaz sem rubriko malo zanemarila zaradi družinskih okoliščin. Nekaj sem poslikala in naložila v album. Nekaj kosil je bilo na hitro, se je tudi zgodilo, da nisem uspela kuhat. Upam, da bo sedaj več časa.
Včeraj nisem uspela kuhat, danes bo mesna omaka, testenine, solata. Zraven bo slivov zavitek.
26. sep 2019 9:26
Danes bodo za kosilo goveja juha z rezanci in njoki z bolonjsko omako ter zeljna solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Grški pita kruh