5. avg 2019 14:43
Danes: ostanki reber
pečen in
domača solata in radič
breskve
5. avg 2019 14:43
Danes: ostanki reber
pečen in
domača solata in radič
breskve
5. avg 2019 15:23
Se opravičujem, res sem slaba v računanju. V opravičilo sami sebi pa, da sem hitro prebrala in se oprijela teh dveh petic kot pijanec plota. No, na koncu je vse lepo razjasnjeno. Tudi midva ji imava toliko, kmalu se bo cifra povečala za še eno.Sami dolgo progaši.
5. avg 2019 18:38
Včeraj: gobova juha, pire krompir in goveji zrezki v omaki, zeljna solata in zelena solata, jabolčni zavitek z listnatim testom (za spremembo odlično).
Danes nas je gostila odprta kuhna v BTC.
5. avg 2019 21:44
Danes segedin in filane paprike (praznenje skrinje za fižol v zrnju), jutri svinjska pečenka v zelenjavni omaki, pire krompir in velika skleda mešane solate. V sredo blitvina kremna juha in šmorn.
6. avg 2019 10:35
Danes: tople
pohane šnite
breskve
6. avg 2019 13:57
Včeraj: enolončnica s šunko.
Ker poleti tudi paše kej na žlico.
6. avg 2019 19:42
pire krompir, stročji fižol s korenčkom v omaki, sv. zrezki po pariško, zelena solata
7. avg 2019 10:54
Danes: polnjene paprike
pire
domača endivija in radič s
breskve
7. avg 2019 15:36
Pita (burek?) z bučkami (pečeno v ponvi na štedilniku, ne v pečici)
Sporočilo je spremenil(a) noemi dne 7. avg 2019 16:38
7. avg 2019 19:00
Dragička, veš takole na dopustu nisem bila pozorna na tvoj zapis... Vseeno iskrene čestitke za lep jubilej. Midva imava jutri 15.
Letos malo lenarim na dopustu in se ne ukvarjam pretirano s kuho. Včeraj za fanta bolognese ( od doma prinešena) s testeninami, zame gamberi na žaru ( hihhiii, je bil zakurjen žar od lastnice), stročji fižol ( domač) v solati,
danes zrezki v omaki, zelenjavni riž, zeljna solata, še nekaj moje endivije, paradižnikova ( je moral mož na pot s trajektom za sina po zdravila)
Jutri je v planu ena dobra paradižnikova juhica, orada na žaru, krompir, solata
v petek smo že na poti.... sin navija za pizzo...tu je ni...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Debeli špageti s poletno zelenjavo