18. apr 2019 11:25
Hvala bogu za zaloge, ali ne Johana? Včasih tudi meni tako prav pridejo.
18. apr 2019 11:25
Hvala bogu za zaloge, ali ne Johana? Včasih tudi meni tako prav pridejo.
18. apr 2019 11:38
Dan prej je bila rižota, ki se ni pojedla v celoti in drugi dan ni bila več zanimiva.
Pa sem jo zavila v polovico listnatega testa, ki je ostalo na zalogi od vikenda, v drugi del testa pa prepražen stročji fižol s koruzo. Na peceno sem dodala polivko iz majoneze, kisle smetane in jogurta, ribani sir in drobnjak.
18. apr 2019 13:48
Četrtek:
Ajdova kaša s slanino in jurčki, čebulno-jabolčni čatni, panirano bedro (od včeraj); zelena solata s fižolom.
Pozdravček!
18. apr 2019 21:16
Danes; bučkina juha, porov zavitek z piščančjim mesom in kislo smetano, radič, zelena solata Jutri: bučkina juha, ajdovi štruklji z orehi, zelena solata z radičem
18. apr 2019 22:26
Danes goveja juha z rezanci, naravni puranji in sv.zrezki, popečen krompir, zelena solata
19. apr 2019 13:15
malaga je napisal/a: |
Hvala bogu za zaloge, ali ne Johana? Včasih tudi meni tako prav pridejo. malaga
|
Res je, še kako zelo, zelo pridejo prav zaloge.
Danes: slivovi, marelični,jagodni-kupljeni cmoki, na maslu z drobtinicami
breskov in jagodni kompot
19. apr 2019 17:26
Danes za nas pisano:
- sin in jaz pizzo margerito, ker mi do njegovih popoldanskih obveznosti ni uspelo skuhat
- mož je dobil ostanek včerajšnje goveje juhe, paradižnikovo solato, hrenovko in kruh
- hči pa bo jedla pozno in zaradi težav z želodcem- dušen file piščanca in krompir...
Medtem sem pa pekla potice..
Čeprav je strogi post, ampak piše, da za bolnike ne velja...
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. apr 2019 18:14
19. apr 2019 18:06
Danes pričakujem obiske in bom postregla goveji golaž, prav dober mi je uspel, ter pire krompir z drobnjakom. Sladice se mi pa ni dalo pripravljati, zato bo kupljena sladkost poleg kave
20. apr 2019 11:56
Danes: špageti z bolonjsko omako
mešana solata, motovilec, rdeč radič
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 20. apr 2019 15:08
21. apr 2019 9:10
Včeraj za enega sarme iz zaloge, za nas tri piščančje- smetanova omaka, bučni njoki, berivka.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21. apr 2019 16:40
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Polnjene paprike